Hvale Partizan, prednost daju Sočiju: Ruske kladionice blago favorizuju svog predstavnika, za jedno nemaju dilemu

04.08.2021

21:09 >> 21:12

0

Autor: Adam Štulić

Složni su da će ovo biti veliki ispit za tim Vladimira Fedotova

Hvale Partizan, prednost daju Sočiju: Ruske kladionice blago favorizuju svog predstavnika, za jedno nemaju dilemu
Copyright Saša Zdjelar i Lazar Marković/FK Partizan

Učesnici prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija između Sočija i Partizana su rekli šta su imali i „otišli u ilegalu“ do početka meča (četvrtak, 18 časova), a šta kažu ruske kladionice?

Tamnošnja javnost je svesna težine posla koja očeuje njihovog predstavnika u novoformiranom UEFA klupskom takmičenju, ali pored pohvala na račun crno-belih blagu prednost, ipak, daju Sočiju.

– Partizan izgleda više nego impresivno u odnosu na prethodnog rivala Sočija, azerbejdžansku Kešlu. Posle tri kola nove sezone Superlige nalaze se na prvom mestu sa maksimalnih devet bodova, dok su na putu do trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija bez problema pobedili slovački DAC 1:0 kod kuće i 2:0 u gostima. Sada će Soči i Vladimir Fedotov imati pravu priliku da vide gde su. Pre je bilo zagrevanje – pišu Rusi, uz podsetnik da su crno-beli prošlu sezonu završili na drugom mestu sa 13 bodova manje od Crvene zvezde.

Ruske kladionice sigurne su u jednu stvar – biće golova. Kvota na pobedu Sočija je 2.51, trijumf Partizana se procenjuje na 2.65 dok je nerešen ishod 3.40.

Pročitajte još

Kvota na to da će Soči postići gol je 1.28, pogodak Partizana je 1.30, dok se šanse da se lopta nađe u mreži oba golmana procenjuju na 1.70. Za ukupno golova, više i manje od 2.5, kvota je identična 1.92.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike