Goran Ivanišević otkrio šta mu se dogodilo letos u Ateljeu 212

06.01.2021

11:10

0

Autor: Milan Nastić

Treneru Novaka Đokovića pukle pantalone usred predstave

Goran Ivanišević otkrio šta mu se dogodilo letos u Ateljeu 212
Copyright MN Press

Goran Ivanišević, trener najboljeg igrača na svetu Novaka Đoković otrkio je šta mu se dogodilo u Beogradu tokom leta kada je bio na Adria turu.

– Bilo mi je fenomenalno. Nisam bio skoro 30 godina. I odmah mi se desilo nešto što se može samo meni desiti.“U Ateljeu 212 predstava fenomenalna, napravili su spektakl. Uživao sam, ali kako smo se stalno dizali, pukle su mi pantalone tako da mi se pola zadnjice videlo, a Nole stoji pored mene i ništa ne govori. Jedan čovek mi je na kraju predstave rekao da su mi pukle pantalone. Kaže Nole, video sam ja, ali sam hteo malo da te zezam – rekao je Ivanišević za Sportski žurnal.

Pročitajte još

Trener Novaka Đokovića priznao je da je tek najgore došlo kada su morali da izađu na scenu.

– Sedeli smo u prvom redu, ali sam stalno ustajao, a u jednom trenutku sam izašao na pozornicu, jer je Aljoša Vučković, koji je živeo u Splitu, napravio iznenađenje za mene i otpevao pesmu “Nima Splita do Splita”. Tri sata su mi bile iscepane pantalone. Izašao sam na binu da bih mu se zahvalio, okrenuo sam se prema glumcima, svi u gledalištu su videli pola moje zadnjice.

Goran Ivanišević ističe da sport spaja ljude i to je najbolji način da dođe do pomirenja između Srba i Hrvata.

– Zašto da ne. To je uloga sporta, nema svađanja u sportu i ne znam zašto se ko svađa. Uživao sam i nadam se da ću opet doći. To je sve normalno, ljudi vole da dolaze kod nas leti, meni je bilo lepo tamo i nadam se da ću opet doći – zaključio je Ivanišević za Sportski žurnal

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Zurnal

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike