Terzić poručio: Gobeljić i Kanga će biti kažnjeni, odbili smo 4.5 miliona evra za Ivanića

28.05.2021

15:21 >> 15:35

0

Autor: N. St.

Generalni direktor crveno-belih je imao šta da kaže

Terzić poručio: Gobeljić i Kanga će biti kažnjeni, odbili smo 4.5 miliona evra za Ivanića
Copyright MN Press

Stavila je Crvena zvezda šlag na tortu kada je u finalu Kupa Srbije posle boljeg izvođenja penala savladala Partizan. Bila je to pobeda koja im je donela duplu krunu i veliko slavlje u jednoj odličnoj sezoni.

Međutim, jedna stvar je na to bacila malu senku. U pitanju je potez Marka Gobeljića koji je skinuo šorts pred golmanom crno-belih Vladimirom Stojkovićem, dok je i Gelor Kanga imao nepristojne gestikulacije, doduše ne toliko ekstremne kao njegov saigrač.

Da je to nedopustivo potvrdio je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

Osudili smo ono što je Gobeljić uradio. Svi igrači Zvezde moraju da budu svesni imena kluba i da budu primer novim generacijama. Mi smo Zvezda, najveći srpski brend i moramo da služimo kao primer. Zvao sam ga i rekao mu da će biti kažnjen, što smo objavili. Takođe, i Kanga će biti kažnjen, čime ćemo poslati poruku igračima da očekujemo potpuno drugačije ponašanje od njih. Možemo da razumemo da je to strast i energija i puls i emocije, ali uvek morate u glavi da imate da igrate u Zvezdi. Što se tiče kvaliteta utakmice, očekivao sam bolji meč, jer nikada nismo bili ovako dominantni u odnosu na njih. Ipak, verovatno je ta odgovornost okovala mnoge i nismo bili na visini zadatka. Zaslužili smo da osvojimo duplu krunu, sjajna je sezona iza nas – rekao je Terzić.

MN Press

Dobra vest je i produžetak saradnje sa Dejanom Stankovićem koji je bio na meti klubova iz Italije.

– Prija nam što za našeg trenera koji je debitant postoji interesovanje iz Serije A, ali i on je svestan da njega to čeka, pre ili kasnije. Ne treba da žuri, jer smo ovde počeli da radimo ozbiljne projekte i treba da ih završimo. Kada dođe vreme i kada on bude spremniji i zreliji, sigurno će otići na pozicije koje ga čekaju.

Pričao je i o mogućim transferima.

Konkretnu ponudu u pisanoj formi nismo dobili, ali usmenih ponuda  i interesovanja imamo mnogo i za Nikolića, Petrovića, kao i Gavrića. Prelazni rok počinje za mesec dana, ima vremena, ali bitno je da kostur tima ostaje, niko od iskusnih igrača ne može da ide. Pre par dana smo odbili neverovatnu ponudu za Mirka Ivanića. Ponuda je bila 4.5 miliona evra,  to je odlična cifra za igrača koji ima 28 godina, ali 4.5 miliona evra je manje od 20 koliko nam donosi Liga šampiona. Što se tiče Rodića, on je tražio razgovor, razgovarali smo jutros na temu Rodića i rekli smo mu da ne može da ide. Poštujemo sve što je uradio za Zvezdu u ove četiri godine, često jedini levi bek, mnogo je utakmica odigrao, dao je veliki doprinos, zaslužio je da mu se klub revanšira, ali interes Zvezde je iznad svakog pojedinca. Ben je jedan od najboljih stranaca koji su ikad igrali u Zvezdi, on voli Zvezdu, Beograd i Srbiju i mi cenimo sve što je uradio za nas i mislim da su velike šanse da on završi karijeru ovde. Razgovarali smo i on traži stan koji bi kupio ovde kako bi ostao da živi u Srbiji – jasan je Terzić.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike