Stanojević: Ne pamtim da smo imali ovako tešku utakmicu

17.02.2021

14:17

0

Autor: Adam Štulić

Fudbaleri Partizana slavili protiv Javora u Ivanjici

Stanojević: Ne pamtim da smo imali ovako tešku utakmicu
Copyright Promo/FK Partizan/M. Todorović

Fudbaleri Partizana nastavili su trijumfalni niz u Linglong Superligi Srbiji. Crno-beli su do 10. uzastopnog slavlja u nacionalnom šampionatu stigli minimalnom pobedom u gostima protiv Javora.

Trenutak odluke odigrao se u 14. minutu, kada je Slobodan Urošević zatresao mrežu tima iz Ivanjice, posle kornera koji je sa leve strane izveo mladi Jović i asistencije petom Filipa Holendera.

– Imali smo, pogotovo u prvom poluvremenu, priliku da mnogo ranije rešimo meč. Oni su posle bili opasni, visio nam je gol… Izuzetno teška utakmica, protivnik nas je pritiskao, ne pamtim kada smo imali ovako težak meč kako fizički, tako i psihički – rekao je posle meča trener Partizana Aleksandra Stanojević za TV “Arena sport”.

Strateg domaćih Igor Bondžulić je dodao:

Pročitajte još

– Bojažljivo smo ušli u meč. Partizan je iskoristio našu nespretnost, primili smo gol u fazi igre u kojoj to ne bismo smeli. Pred kraj prvog poluvremena i početkom drugog situacija se promenila, bili smo agresivniji imali smo svoje prilike. Šansu utakmice je propustio Tanko, a protiv rivala kao što je Partizan ne možete da stvorite mnogo prilika. Nismo imali snage za više, tražićemo bodove protiv nama ravnih rivala – kazao je Bondžulić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike