Nirvana na „Bernabeuu“! Mbape je „kralj“ – sigurno!

03.12.2021

21:52

0

Autor: 24sedam

Čelnici Reala ne sumnjaju u novogodišnji poklon iz Pariza

Nirvana na „Bernabeuu“! Mbape je „kralj“ – sigurno!
Tan2021-11-6_223126585_1 - Copyright Tanjug/AP Photo/Bob Edme

Potpuna nirvana vlada na „Santijago Bernabeuu“. I potpuno neverovatno, s obzirom da se „iza brda“ valja jedan od najvećih transfera u poslednjoj deceniji evropske fudbalske pijace. Ipak, Florentino Perez i ekipa nemaju dilemu – Kilijan Mbape od naredne sezone nosiće dres „kraljevskog kluba“.

Dok u Parizu sigurno vlada velika tenzija, jer čelnici PSŽ imaju još samo 28 dana fore da ubede francuskog reprezentivca da potpiše novi ugovor, u prestonici Španije su ubeđeni da do toga neće, jer, kako piše „As“, da je postojala i najmanja šansa da Al Kelaifi završi dogovor sa Mbapeom, dosad bi se to već ostvarilo.

- Kilijanova volja je dugo nepokolebljiva i u Realu to znaju. Mbape želi da bude na čelu i osovina velikog projekta, u kojem se neće osećati kao „treći na posteru“, kao što je slučaj na „Parku prinčeva“ sa Mesijem i Nejmarom – piše „As“.

Čelnici Reala već su počeli da projektuju eru sa Mbapeom u timu, kako sa sportskog aspekta, tako i sa ekonomskog u komercijalizaciji njegovog imidža, jer već jeste „fudbalska ikona“ u svetu.

- Kilijan je održao svoju reč, i to je ključno. Ima sjajno „podešenu glavu“ i zato je letos hteo da natera čelnike PSŽ da ga prodaju, kako bi ostavio značajnu svotu novca u klupskoj kasi. Momak se ponašao besprekorno, bolje nije mogao. Sada će u Real doći besplatno, a to je krivica isključivo čelnika PSŽ – piše ugledni madridski list.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike