Policija opomenula Ronalda! Portugalac je saslušan zbog skandala sa dečakom sa autizmom!

17.08.2022

16:01

0

Autor: 24sedam

Incident se dogodio posle utakmice sa Evertonom

Policija opomenula Ronalda! Portugalac je saslušan zbog skandala sa dečakom sa autizmom!
Kristijano Ronaldo - Copyright Printscreen/YouTube/Kaiyum

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo prošao je samo sa opomenom Mersisajdske policije zbog incidenta posle utakmice protiv Evertona u Premijer ligi prošle sezone, kada je dečaku sa autizmom Džejkobu Hardingu uzeo telefon iz ruke i razbio ga, a pritom dečaku napravio masnicu na ruci.

- Možemo da potvrdimo da je 37-godišnji muškarac dobrovoljno saslušan zbog toga što je optužen za napad. Optužba se odnosi na incident nakon meča Evertona i Mančester junajteda na ''Gudison parku'' u nedelju, 9. aprila. Stvar je rešena uslovnom opomenom - naveli su iz Mersisajdske policije za Miror.

Majka Sara Keli opisala je kako je incident izgledao iz njenog ugla.

- Bili smo pored tunela kuda su oni prolazili i moj sin ih je snimao. Spustio je telefon, jer je Ronaldu noga krvarila. Ronaldo je bio u užasnom, užasnom raspoloženju i izbio je mom sinu telefon iz ruke i nastavio da hoda - ispričala je Keli i dodala.

- Može da se vidi modrica koja mu je ostala. Ja sam plakala i bila u šoku, a Džejkob je bio u totalnom šoku. On ima autizam i dispraksiju, tako da sve dok nismo stigli kući, nije shvatio šta se desilo. On je dečak sa autizmom koga je napao fudbaler, tako ja to vidim kao majka.

Kristijano Ronaldo izvinio se Džejkobu Hardingu posle incidenta i pozvao ga na utakmicu Mančester junajteda na "Old Trafordu", ali je dečak rekao majci da više u životu ne želi da vidi Portugalca.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike