Piše se! Junajted spreman da se ratosilja Ronalda!

16.08.2022

13:43

0

Autor: D. N.

Portugalac navodno ne razgovara sa saigračima

Piše se! Junajted spreman da se ratosilja Ronalda!
Ronaldo - Copyright Tanjug/AP Photo/Ian Walton

Kristijano Ronaldo bi mogao da napusti Mančester junajted, prenosi Bi Bi Si. Kako se dalje navodi, uprava kluba sa "Old Traforda" razmišlja da pusti Portugalca već u ovom prelaznom roku jer njegovo trenutno stanje i ponašanje loše utiče na moral ekipe.

Isto tako se tvrdi da Ronaldo jedva da i razgovara sa saigračima, a ne krije da želi da ode. Čak se navodi i da postoji mišljenje da boljitka neće biti dok Portugalac ne napusti klub.

Izvori britanskog javnog servisa takođe tvrde da se u slučaju odlaska neće dovoditi ni zamena, ali da bi sve to bilo preduslov za napredak.

Naravno, ovo je sve u domenu spekulacija. A treba reći i podsetiti na nedavnu izjavu menadžera Erika ten Haga, da Ronaldo nije na prodaju i da računa na njega.

Tako da ostaje da se vidi šta će se zaista desiti.

Podsetimo, Ronaldo nije bio na predsezonskoj turneji na Tajlandu i u Australiji, pa se već od tada priča o odlasku sa "Teatra snova". A da je situacija loša, loša je. U prve dve utakmice u Premijer ligi poraženi su od Brajtona i Brentford, a za šest dana im u goste dolazi Liverpul.

Ugovor sa Junajtedom mu ističe sledećeg leta.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike