Partizan nema više nijednu dilemu oko protivnika u plej-ofu Lige konferencija: UEFA razmotrila žalbu Levskog i donela odluku!

16.08.2022

10:49

0

Autor: 24sedam

Crno-beli verovatno nisu ni očekivali drugačiji epilog žalbe Bugara

Partizan nema više nijednu dilemu oko protivnika u plej-ofu Lige konferencija: UEFA razmotrila žalbu Levskog i donela odluku!
pfc17 - Copyright FK Partizan

Apelaciono veće UEFA odbacilo je žalbu Levskog Sofije na revanš, tako da će malteški Hamrun igrati protiv Partizana u plej-of mečevima za plasman u grupnu fazu Lige konferencija.

Žalbeno telo UEFA proglasilo je u utorak neprihvatljivom žalbu Levskog zbog spornog momenta u revanš meč protiv Hamruna.

Bugari su se žalili na rezultat zato što sudija nije primetio prekršaj malteškog igrača pre nego što je Rajan Kamenzuli postigao ključni gol. 

Levski je tvrdio da je rumunski sudija Ištvan Kovač napravio povredu pravila jer pre drugog gola Maltežana, koji je pao u sudijskoj nadoknadi, odmah nakon izjednačujućeg gola Bugara, jedan igrač ranije ušao na polovinu Levskog.

Žalbu z razmatrali Kontrolni, Etički i Disciplinski odbor UEFA. Ħamrun sada nema nije prepreku za utakmicu sa Partizanom, što će biti istorijska šansa za jedan malteški klub da uđe u grupnu fazu UEFA takmičenja.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike