Partizanovo mučenje u Novom Sadu, Marković u poslednjem napadu rasplakao igrače Mladosti!

14.08.2022

17:34

0

Autor: 24sedam

Loših 95. minuta igre u Novom Sadu i pobeda crno-belih

Partizanovo mučenje u Novom Sadu, Marković u poslednjem napadu rasplakao igrače Mladosti!
pfc4 - Copyright FK Partizan

Fudbaleri Partizana ostvarili su drugu pobedu u šampionatu savladivši Mladost u Novom Sadu rezultatom 1:0. Jedini gol na meču bio je delo Svetozara Markovića u petom minutu sudijske nadoknade vremena.

Još dugo će se u igri Partizana osećati ruka doskorašnjeg trenera Ilije Stolice. Za 90 minuta igre na "Karađorđu" nije primećeno ništa što nije karakterisalo crno-bele u prethodnim mečevima.

Spori u tranziciji, bez ideje u napadu, slabi u odbrani kod prekida. Nedostatak snage na svakom delu terena gde nije bilo Dijabatea, koji je sam pokušavao da pokrene ekipu, ali sve do 95. minut i asistencije kod gola Markovića, nije dobijao pravu reakciju ostalih Petrićevih igrača. Mladost će dugo žaliti zbog ovog poraza.

Nedostajala im je hrabrost da odlučnije krenu ka golu Popovića. Dva puta su napravili akcije za bivše zvezdaše, Radulovića i Babića, ali su u obe situacije "bonusi" birali loša rešenja ispred golmana Popovića.

Na kraju su surovo kažnjeni od rivala koji za 90 minuta nije učinio ništa značajnije iz igre. Pogodio je Jović prečku iz slobodnog udarca, ali sve ostalo što se dešavalo u polju mora da brine trenera Petrića i njegovog pomoćnika Nađa pred njihov evropski debi u četvrtak protiv malteškog Hamruna.

Ovakav tok je imala utakmica iz minuta u minut

BLOG UŽIVO:

kraj

90+5. minut - Goooool! Marković! Kratko odigravanje iz kornera, Terzić do Dijabatea, koji je centrirao na drugu stativu odakle je mladi štoper pogodio za 0:1.

90+4. minut - Popović ponovo sprečava gol Novosađana i to Babića u kontri.

90+2. minut - Žuti za Maksimovića. Izveo je slobodan udarac Živković, na drugoj stativi je bio je Vujačić koji nije gađao precizno na gol Milojevića.

90+1. minut - Prekid, ukazuje se pomoć jednom domaćem igraču.

90. minut - Rikardo iz okreta preko gola. Bio je to udarac sa oko 5-6 metara. Igraće se još 5 minuta!

84. minut - Žuti za Jočića.

79. minut - Katanić ulazi, izlazi Dimitrov. Kod Partizana Baždar menja Andradea.

75. minut - Pokušali su Dijabate i Terzić po dsnoj strani, umešao se i Urošević, koji je bio višak u ovoj akciji.

73. minut - Ponovo odjekuje "Uprava, napolje".

70. minut - Žuti karton za Živkovića.

66. minut - Prečkaaaa! Joviiiić!

65. minut - Žuti za Kovačevića zbog faula na Rikardu. Slobodan udarac sa oko 18 metara, malo sa leve strane.

64. minut - Konačno reakcija klupe Partizana. Izlaze Natho i Petković, ulaze Jović i Terzić.

60. minut - Izašao je Radulović, ušao je Babić u timu Mladosti. Loša partija igrača pozajmljenog od Crvene zvezde. Šansu dobija takođe bivši omladinac Crvene zvezde.

58. minut - Kovačević glavom direktno u Popovića posle kornera.

57. minut - Dva Popovića u prvom planu! Šutirao je Nikola iz Mladosti, a Aleksandar je odbio loptu preko prečke.

55. minut - Partizan isti kao i u prvom poluvremenu. Ništa se nije promenilo u igri od poluvremena, ali, realno, malo ko je to i očekivao od novog tandema na klupi Partizana Petrić - Nađ.

53. minut - Centaršut Živkovića sa desne strane na drugu stativu, gde Kovačević skida loptu sa glave Rikardu.

52. minut - Andrade je konačno uradio nešto fudbalski vredno, ali je posle duplog pasa sa svojim zemljakom Rikardom zaustavljen u prodoru.

49. minut - Dva pokušaja Natha da sa krila pronađe saigrače u kaznenom prostoru Mladosti nisu urodili plodom.

46. minut - Nastvio se meč!

- Igrači su ispraćeni u svlačionice skandiranjem "Uprava, napolje" sa one strane stadiona "Karađorđe" gde se nalaze navijači Partizana. Crno-beli su ponovo pokazali da su nedopustivo fizički nespremni, pa su takvi bili jednostavni za čuvanje igračima Mladosti. Zbog trenutnih 0:0 nezadovljniji moraju da budu domaći, jer su u 8. minutu preko Radulovića bili u prilici da povedu. Njegov šut završio je pored stative Popovićevog gola!

45. minut - Igraće se još 60 sekundi!

42. minut - Još jedno tužno izdanje Partizana!

40. minut - Pokušaj Mirosavljeva glavom, odlazi preko gola.

37. minut - Natho ponovo oprobao udarac iz daljine, opet po sredini gola u Aleksu Milojevića.

29. minut - Dijabate je ponovo ubacio u brzinu više od ostalih. Očigledno se jedini on ne miri sa trenutnim stanjem. Probao je solo prodorom po desnom krilu, ali je zaustavljen u kaznenom prostoru, neki su u tome videli razlog za penal, ali sudija nije reagovao.

28. minut - Konačno jedna akcija koja se može nazvati fudbalskom, krenula je od Dijabatea, nastavila se Rikardovim proigravanjem Natha i njegovim udarcem po sredini gola. Milojević je bio na mestu!

25. minut - Spor ritam utakmice koji će više odgovarati domaćinu. Partizan nema snage da pojača, što naravno ima veze sa tim da su nepsremni ušli u sezonu. Odbrana je već dva puta pukla po levoj strani, ali Mladost nije znala da iskoristi ta dva prodora.

16. minut - Partizan je preko Rikarda bio u prilici da nešto više uradi ispred gola Novosađana, ali Petković nije imao dobru procenu centaršuta koji je došao sa desnog krila od najboljeg strelca ekipe.

11. minut - Interesantan detalj na ovoj utakmici je nastup Mlađovića koji je već igrao protiv Partizana, ali u dresu niškog Radničkog. On je otvorio goleadu na Čairu u 2. kolu, ali je kasnije tokom meča skrivio dva penala. U međuvremenu je dobio otkaz, ali se Mladost brzo javila sa željom da ga angažuje.

8. minut - Kakva šansa za Novosađane.... Radulović, dete Crvene zvezde izašao je sam ispred Popovića i onda neprecizno gađao levi ugao.

6. minut - Partizan očekivano napada, Rikardo se već našao u jednoj šansi, ali domaći zasad nekako odolevaju.

1. minut - Počelo je!

Novi trener Partizana Gordan Petrić večeras debituje na klupi crno-belih na Karađorđu protiv ekipe Mladosti.

Na prvom meču u ulozi šefa stručnog štaba Petrić se odlučio za malo izmenjeniji sastav u odnosu na onaj koji je koristio njegov prethodnik Ilija Stolica protiv AEK Larnake, jer se u tim kao "bonus" vratio Mihajlo Petković.

Na desnom beku će zaigrati Živković umesto Filipovića, dok je Popović dobio ponovo prednost u odnosu na iskusnijeg Stevanovića.

- Meč sudi Milan Stefanović.

Mladost - Partizan, 19.30, Arena Sport Premium1

Mladost GAT: Milojević - Mandić, Kovačević, Mlađović, Ilić - Maksimović, Maričić - Popović, Dimitrov, Radulović - Mirosavljev. Trener: Aleksandar Linta.

Partizan: Popović - Živković, Marković, Vujačić, Urošević - Fejsa, Andrade - Dijabate, Natho, Petković - Gomeš. Trener: Gordan Petrić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike