Zvezda otputovala po plej-of Lige šampiona bez trojice! Evo koga je Stanković poveo u Jermeniju (FOTO)

08.08.2022

09:59

0

Autor: 24sedam

U prvom duelu, u Beogradu je bilo 5:0

Zvezda otputovala po plej-of Lige šampiona bez trojice! Evo koga je Stanković poveo u Jermeniju (FOTO)
FK Crvena zvezda - Copyright TV Arena sport

Fudbaleri Crvene zvezde krenuli su ka Jermeniji gde će sutra (utorak) odigrati revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Podsetimo, u prvoj utakmici odigranoj u Beogradu, ekipa Dejana Stankovića je protiv Pjunika slavila sa ubedljivih 5:0, pa je realno očekivati i plasman u plej-of, poslednji "stepenik" pred plasman u grupnu fazu elitnog UEFA takmičenja.

Ukoliko potvrdi prolaz dalje igraće protiv boljeg iz dvomeča Makabija iz Haife i Apolona iz Limasola. Plasmanu dalje bliži je izraelski tim koji ima prednost od 4:0.

Na spisku putnika ka bivšoj sovjetskoj republici su glolmani: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, kao i fudbaleri: Nikola Stanković, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Marko Gobeljić, Kings Kangva, Gelor Kanga, Seku Sanogo, Slavoljub Srnić, El Fardu Ben, Nemanja Motika, Osman Bukari, Ibrahim Mustafa, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Milan Pavkov i Ohi Omojuanfo.

Kao što se vidi, na spisku nije Milan Rodić koji je u prvom meču dobio crveni karton. Nema ni povratnika Aleksandra Pešića, kao ni jednog od "motora" tima Mirka Ivanića. Na poštedi su zbog lakše povrede, odnosno bolesti.

Utakmica će biti prenošena na Premium 1 TV Arena sport, od 19 časova, kao i na prvom kanalu RTS-a.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike