Zvezda ovog puta bez pobede u Sloveniji! Lučić "pocepao" mrežu Domžala za remi! (FOTO, VIDEO)

27.06.2022

18:49

0

Autor: D. N.

U četvrtak rival će biti Koper

Zvezda ovog puta bez pobede u Sloveniji! Lučić "pocepao" mrežu Domžala za remi! (FOTO, VIDEO)
Vladimir Lučić - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde su odigrali nerešeno u drugoj utakmici na pripremama u Sloveniji. Posle pobede nad ekipom Bravo Belinke, prvak Srbije je gubio od Domžala, ali je na kraju bilo 1:1. Igralo se u Ljubljani, prvi gol dao je Ivan Durdov u 29. minutu, a izjednačio Vladimir Lučić, Zvezdin "klinac" koji je prošlu sezonu odigrao za IMT.

Šef struke crveno-belih Dejan Stanković dao je šansu od početka novajlijama Kingsu Kangvi (igrao portiv Brava) i Osmanu Bukariju. Pretio je slovenački tim u uvodnim minutima, ali je zatim uzvratila i Zvezda, preko Bukarija i Milana Pavkova.

Ipak, usledio je gol Dardova. Bunili su se crveno-beli, ukazujući da je pre toga napravljen faul nad Strahinjom Erakovićem. Ali promene odluke nije bilo.

Kasnije, pripretila je Zvezda preko Kangve, Kataija i Bukarija. U nastavku meča, menjao je Stanković. Teren su napustili Kanga i Bukari, a umesto njih u igri su Sanogo i Ibrahim. Od 66. minuta na terenu je bila sledeća postava: Popović, Bogdanović, Sanogo, Gobeljić, Srnić, Ibrahim, Nikolić, Stanić, Ben, Lučić, Živković.

U 87. minutu usledila je akcija Nikolića i Srnića, a onda je sa desetak metara Lučić snažno šutitrao i "pocepao" mrežu. Za remi i konačan rezultat.

Pokušavali su do kraja crveno-beli da dođu do preokreta, kao protiv Brava, ali nisu uspeli.

U narednom meču, u četvrtak (18.00) Zvezda će odigrati poslednju utakmicu na pripremama u Sloveniji. Protivnik će biti Koper, a za 3. jul je zakazana generalna proba. Rival će biti Zenit, u Sočiju, a onda nekoliko dana kasnije sledi i početak Superlige, odnosno meč sa niškim Radničkim na "Rajku Mitiću".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike