Bukti zvezdaški građanski rat zbog Piksija! Svađa Delija i navijača, na udaru je i Terzić

26.05.2022

21:18

1

Autor: 24sedam

Sever je transparentom poručio šta misli o selektoru, ali se to mnogima nije dopalo

Bukti zvezdaški građanski rat zbog Piksija! Svađa Delija i navijača, na udaru je i Terzić
KUP-115 - Copyright MN Press

Veče slavlja posle odbranjene duple krune među navijačima Crvene zvezde lako bi moglo da preraste u pravu noćnu moru. A sve zbog transparenta koji su najvatrenije pristalice kluba iz Ljutice Bogdana posvetile selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju tokom finala Kupa protiv Partizana (2:1).

- Nikad nije bila tvoja, ti nikad nisi bio naš, decenijskog potopa posle tebe seća se svaki zvezdaš. Sajonara – stajalo je nekoliko minuta na centralnom delu severne tribine najvećeg srpskog stadiona.

"Delije" su tako zauzele isti stav kao i Zvezdan Terzić, koji je tokom sezone napadao Piksija, inače petu Zvezdinu zvezdu.

E, ali onda je usledila ofanziva tzv. "simpatizera", odnosno običnih navijača, prema organizovanoj navijačkoj grupi, uz očigledno nezadovoljstvo zbog tretmana koji je peta Zvezdina zvezda dobila u svojoj kući, kojoj je krajem 80-tih godina prošlog veka donosio bezbroj radosti.

 

 

- Nikad niste bili njeni. Nikad neće biti vaša. 15ogodisnjeg potopa na tribini, sećanje je svakog normalnog Zvezdaša – napisao je jedan, očigledno veoma razočarani navijač crveno-belih na Tviteru, koji je goreo od sličnih komenara.

 

 

 

Nema dileme da će ovo biti jedna od gorućih tema u danima koje dolaze, a svoje viđenje cele situacije dao je i predsednik Sindikata profesisonalnih fudbalera „Nezavisnost“ Mirko Poledica.

- Nije ovo poruka pravih navijača Crvene zvezde, zna se čija je ovo poruka, jednog potpuno nebitnog lika. Sedim sa drugarima velikim zvezdašima, kažu mi da osećaju stid.

 

 

 

- Ovo nije poruka ni stav navijača Zvezde. Ovo je poruka kriminalca Zvezdana Terzića i njegovih plaćenika sa severa. Piksi - Zvezdina Zvezda, Terzić - Zvezdina Sramota – bio je jedan od komentara, ispod kojeg se našao i argument kontra strane.

- Fudbaler Piksi nema nikakve veze sa ljigavštinom Piksijem van terena koji je upropastio Zvezdu, a jesenas govorio o "konačno regularnom prvenstvu" dok su nam igračima uvaljivali đonove u glavu, a mediji pisali o mini Atletiku – napisao je jedan od navijača koji je očigledno podržao stav najtvrđeg jezgra „delija“, a bilo je još onih koji slično misle.

 

 

 

Brate realno ubio nas Piksi... Njegov je dug, hteo da nas uvali Miškoviću. Taj sukob "delije"-Piksi je stariji od Terze bar 15 godina. Nisu mu to oprostili - bio je jedan od komentara na "Tviteru".

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike