Lalatović razbio san Pančevaca o Superligi! Radnički je prejak za Železničar!

25.05.2022

16:56

0

Autor: 24sedam

Radnički ubedljiv u prvom meču baraža protiv Železničara

Lalatović razbio san Pančevaca o Superligi! Radnički je prejak za Železničar!
partizanradnkg06 - Copyright MN Press

Pribojavao se Nenad Lalatović dvomeča baraža za opstanak u Superligi, ali se ispostavilo da za tim nije bilo previše potrebe. U prvom duelu njegov Radnički je kao gost bio bolji od pančevačkog Železničara – 3:1.

Veliki deo posla odradili su Mirić i drugovi pred revanš na "čika Dači". S obzirom da se u baražu za popunu Superlige računa gol u gostima, odmah je jasno da je pred fudbalerima Železničara gotovo nemoguća misija.

Da li važnost utakmice ili nešto drugo tek nominalni domaćin, pošto se meč igrao na stadionu u Smederevu, više od 40 minuta utakmice pustio je niz Dunav. I upravo u tom periodu su Kragujevčani sebi utabali put ka opstanku u eliti.

Asistencije Nemanje Tomića i ubojita realizacija Voje Ubiparipa donele su gostima ogromnih 2:0 posle samo pola sata igre. Tek kada su primili i drugi gol Pančevcima kao da su pali okovi sa nogu i počeli su ozbiljnije da prete rivalu, koji je, ipak, bez mnogo muke uspevao da odbije sve nalete domaćih igrača.

Kada je Piščević u 61. minutu povisio prednost Kragujevčana na 3:0 bilo je izvesno da će revanš u srcu Šumadije predstavljati samo formalnost, ali je kakvu takvu nadu Železničaru ostavio Petar Gigić, koji je u 79. minutu realizovao najstrožu kaznu, pošto je prethodno Varjačić zbog drugog žutog kartona morao pre vremena van igre.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike