Filipovski: Izgubljene lopte koštale nas pobede

15.12.2020

23:10

0

Autor: Adam Štulić

Trener Partizana posle poraza od Burža

Filipovski: Izgubljene lopte koštale nas pobede
Copyright MN Press

Košarkaši Partizana doživeli su drugi poraz od Burža ove sezone. U 10. kolu Evrokupa, crno-beli su izgubili u Francuskoj (73:71), iako su skoro celim tokom meča bili u prednosti.

Ipak, poenima Skraba, posle ofanzivnog skoka, uz zvuk sirene, izabranici Saše Filipovskog ostali su bez šanse da se bore za bolji plasman pred početak Top 16 faze.

Skrab kaznio crno-bele: Burž ponovo bolji od Partizana

– Čestitam Burgu na pobedi. Odbrambeno smo manje-više odigrali po dogovoru, iako smo napravili neke greške. Izvrsno smo skakali i na gostovanju, kada je u pitanju odbrana, odigrali kako treba. Što se tiče napada, nismo uspeli da privedemo utakmicu kraju, a najveći problem su nam bile izgubljene lopte kojih je bilo 17 – istakao je posle meča Filipovski.

Strateg Burža Savo Vučević istakao je zadovoljstvo pobedom u veoma teškoj utakmici.

Tomas je naredio: Partizan ide u Top 16

– Imali smo težak put iz Kazanja i osetile su se “teške noge” mojih igrača koji nisu imali koncentraciju, zbog čega sam veoma zadovoljan ovom pobedom. Ostvarili smo veliku pobedu protiv bivšeg prvaka Evrope, pobediti dva puta Partizan je izuzetno teško i komplikovano. Svaka pobeda je važna, svaka pobeda nam daje nešto više, klubu takođe… I da je Partizan pobedio ne bi bilo nezasluženo – rekao je Vučević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike