Veliki problemi za Sinatru: Odbio da sarađuje u istrazi, suspendovan na šest meseci

18.05.2021

21:53 >> 22:07

0

Autor: 24sedam

Dosta kontradiktornosti...

Veliki problemi za Sinatru: Odbio da sarađuje u istrazi, suspendovan na šest meseci
Copyright Pixabay

Džeju ”Sinatraa” Vonu je narednih šest meseci zabranjeno da igra na profesionalnim Valorant turnirima jer je odbio da sarađuje u istrazi o incidentu sa njegovom bivšom devojkom prenosi portal “rur.rs“.

Sinatrina bivša devojka ga je optužila za seksualno zlostavljanje, priloživši dokaze u obliku pisanih poruka i audio snimaka. Riot je zbog ovih optužbi pokrenuo istragu.

Sinatraa je zvanično prekršio pravilo 8.1 Valorant pravilnika, koje obavezuje saradnju u istrazi turnirskih organizatora. Iako je istraga još uvek u toku, organizatore je ozbiljno zabrinulo Sinatrino ponašanje.

Riot je izjavio da je Sinatraa u dva navrata tokom istrage davao lažne izjave i priložio lažne dokaze. Pored toga, iako je obećao da će obezbediti originalni audio i video snimak koji je prvobitno priložen kao dokaz u istrazi, Sinatraa to nije uradio.

Sinatraa se oglasio tokom produžene suspenzije, rekavši da je ipak izbrisao video, ”kako bi ispoštovao želje njegove bivše devojke”.

Njegova suspenzija je zvanično počela 10. marta i trajaće do 10. septembra. Ako se razotkriju dodatni detalji u istrazi, postoji šansa da suspenzija bude produžena.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike