Sve je spremno za treći FIBA Esports open, Srbija među 60 učesnika, ima i jedna novina

13.04.2021

20:00

0

Autor: A. Š.

Ekipe će biti podeljene u šest regionalnih konferencija

Promo/FIBA/Espots

Sve je spremno za treći FIBA Esports opne, koji startuje 16. avgusta. U trećem izdanju prestižnog takmičenja učestvovaće 60 ekipa, među kojima je i tim Srbije, koje će biti podeljene u šest regionalnih konfrencija.

Konfrenencije Jugoistočne Azije, Afrike i Bliskog Istoka imaće po šest timova, Severna i Centralna Amerika osam, Južna Amrika sedam, dok će se u Evropi boriti 28 ekipa. Po prvi put, konferencije Severne i Centralne Amerike i Evrope biće podeljene u dve divizije: Trenutnu generaciju (PS4) i Sledeću generaciju (PS5).

FIBA Esports open održaće se u tri različita vikenda. Takmičenje će otvoriti konferencije Jugoistočne Azije, Afrike i Bliskog Istoka (16. do 18. aprila), Trenutna generacija Severne i Centralne Amerike i Evrope takmičiće se od 23. do 25. aprila, dok će Južna Amerika, kao i Sledeća generacija Severne i Centralne Amerike i Evrope na megdan od 7. do 9. maja.

Sve utakmice biće dostupne na FIBA digitalnim kanalima, a sadržaj uživo će se prenositi na strimovima preko Fejsbuka, Tviča i Jutjuba.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pročitajte još

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti