„Delije“ iz celog regiona bakljadom dale podršku Zvezdi pred derbi sa Partizanom (Video)

07.04.2021

10:26 >> 11:19

0

Autor: Milan Nastić

Goreli Srbija, Republika Srpska, Crna Gora i Makedonija

„Delije“ iz celog regiona bakljadom dale podršku Zvezdi pred derbi sa Partizanom (Video)
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su podršku iz celog regiona pred današnji večiti derbi sa Partizanom.

Naime, popularne „delije“ su u čak 51 gradu upalile baklje i time pokazale koliko im znači da crveno-beli pobede u duelu sa crno-belima, odnosno da armija Zvezdinih navijača želi da igrače na terenu dodatno motiviše, pokazavši veliku vernost prema klubu.

Navijači su napravili bakljadu u većini srpskih gradova – Beogradu, Mladenovcu, Niša, Kraljevu, Pančevu, Vršcu, Topoli, Somboru, Čačku, Subotici, Somboru…, ali i van prostora Srbije.

Pročitajte još

„Gorelo je“ i u Crnoj Gori u Podgorici, Nikšiću, kao i u Republici Srpskoj, Srpskom Sarajevu, Trebinju i Višegradu, ali i u Makedoniji, konkretno u Kumanovu.

Zvezda je dobila podršku i iz Rusije, konkretno iz Petrograda. Poznato je da crveno-beli imaju armiju navijača širom Evrope i da spadaju u jedne od najvernijih na Starom kontinentu i u velikom broju prate mečeve svog voljenog kluba.

Nema dileme i da će pred današnji meč sa Partizanom popularne „delije“ na svom stadionu dočekati igrače Zvezde kako bi ih dodatno motivisale da slave u večitom derbiju protiv velikog sportskog rivala.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike