Crno-beli puštaju u prodaju personalizovane kartice: Simbol vere i vernosti u košarkaše Partizana

24.09.2020

11:01 >> 19:18

0

Autor: Adam Štulić

Tokom prvih nedelju dana pravo kupovine imaju samo vlasnici sezonskih karata iz sezone 2019/20.

Crno-beli puštaju u prodaju personalizovane kartice: Simbol vere i vernosti u košarkaše Partizana
Copyright MN Press

Mnogo toga je neizvesno kada je u pitanju košarkaška sezona pred nama, ali ono što je sasvim sigurno to je da će se sve utakmice do daljeg igrati bez prisustva navijača. Košarkaši Partizana takmičarsku godinu otvaraju poslednjeg dana septembra gostovanjem u Badaloni, gde će protiv Huventuda igrati utakmicu prvog kola Evrokupa.

Iako u ovom momentu niko ne može sa sigurnošću da kaže kada će izabranici Vlada Šćepanovića moći da računaju na podršku s tribina, rukovodstvo kluba odlučilo je da u prodaju pusti personalizovane kartice, koje su, uz poziv navijačima da ih kupe, okrarakterisali kao simbol vernosti i vere u košarkaše Partizana!

– Svaka kartica imaće svoje mesto u “Štark areni” i ujedno će biti rezervacija sezonske karte, u trenutku kada prodaja tokom sezone bude moguća. Kupovinom kartice “Vera i vernost”, navijači pružaju finansijsku pomoć KK Partizan da u teškim uslovima ipak ostvari prihod od prodaje karata. Podsetimo, klub sa ponosom uvek ističe da su navijači njegov najveći pojedinačni sponzor i da klub ostvaruje najveći prihod od prodaje karata – objavili su crno-beli i dodali:

– Uz pružanje podrške crno-belima, vlasnici kartice koja simbolizuje veru u crno-beli tim i vernost košarkašima Partizana, dobijaju i sledeće benefite:

– Popust u zvaničnoj prodavnici KK Partizan (od 10% do 20% tokom sezone 2020/21.)

– Rezervaciju svog mesta u Areni: U slučaju mogućnosti da karte mogu da se prodaju tokom sezone, vlasnik kartice ima pravo preče kupovine i cena karte mu se umanjuje za već uplaćeni iznos.

– Dodatnih 5% popusta prilikom kupovine sezonske karte

Cene kartica “Vera i vernost” po sektorima:

* Tribina, NIVO 400: 500 dinara

* Tribina, NIVO 200: 1.500 dinara

* Parter: 3.000 dinara

* Standard 2: 3.000 dinara

* Standard 1: 6.000 dinara

* Superior: 18.000 dinara

* Premium: 20.000 dinara

* Court Seat II red: 60.000 dinara

* Court Seat I red: 75.000 dinara

* Napomena: Kupci kartice za Nivo 400 ostvaruju rezervaciju samo za kupovinu pojedinačnih ulaznica za utakmice na kojima se otvara Nivo 400. Sezonske karte za Nivo 400 se neće prodavati.

Uplaćeni iznos za karticu “Vera i vernost” odbija se od ukupne cene sezonske/pojedinačne karte u trenutku kada prodaja bude moguća, a u slučaju da se čitava sezona 2020/21. igra bez publike, uplaćeni iznos će važiti za sezonu 2021/22.

POČETAK PRODAJE 25.09. OD 10 ČASOVA
Prodaja kartica “Vera i vernost” počinje u petak, 25. septembra u Ticketline poslovnici na Novom Beogradu (Bulevar Milutina Milankovića 1, lok 46, iza Medi Group bolnice), a kartice će moći da se kupe svakog dana od ponedeljak do petak u periodu od 10 do 18 časova.

Tokom prvih nedelju dana (zaključno sa petkom, 02.10.2020.), pravo kupovine imaju samo vlasnici sezonskih karata iz sezone 2019/20. čija će mesta samo u ovom periodu biti blokirana i sačuvana upravo za njih. Navijači mogu kartice kupiti i uplatom na račun, a karte im mogu biti dostavljene i na željenu adresu uz dodatni trošak dostave. Za sve inforrmacije, dostupan je i pozivni centar: 011 2030570.

Slobodna prodaja kartica za sve navijače, uključujući i Nivo 400, počeće u ponedeljak, 5. oktobra, dan posle 75. rođendana JSD Partizan, a u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, ulaznice se kupuju uz lični dokument sa fotografijom, a maksimalan broj ulaznica koje jedno lice može kupiti je četiri.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike