Čovek koji je doneo prvu medalju srpskom fudbalu tvrdi: Savez sklanja one koji ostvare rezultat

22.11.2020

10:05

0

Autor: D. B.

Ljubinko Drulović bez dlake na jeziku

Čovek koji je doneo prvu medalju srpskom fudbalu tvrdi: Savez sklanja one koji ostvare rezultat
Copyright MN Press

Još jedan glas protiv lošeg rada u Fudbalskom savezu Srbije. Ljubinko Drulović, čovek koji je doneo Srbiji prvu medalju u fudbalu (omladinsko EP 2013. godine), tvrdi da je odnos naše kuće fudbala prema selektorima loš i za to navodi ne samo sopstveni, već i primere njegovih kolega.

– Ušao sam u istoriju kao neko ko je Srbiji doneo prvu medalju u fudbalu (omladinsko zlato na EP 2013). Iz A tima koji sam predvodio na četiri utakmice njih šestorica su sada reprezentativci. Samo jednu utakmicu sam izgubio, i to od Brazila. Ubeđen sam da bi Srbija igrala na Evropskom prvenstvu 2016. da sam ostao selektor i da bi danas imala ozbiljan tim. Veliko iskustvo kao igrača i kao trenera mi daje za pravo da kažem šta mislim. Žao mi je što tada nisam nastavio s poslom, nažalost, tako su drugi odlučili – tvrdi Drulović u razgvoru za “Alo”.

Pročitajte još: Evo zbog čega Darko Kovačević podržava aktuelnog predsednika FSS

Na konstataciju da se FSS ograšio o njega, Drulović se slaže.

– Tako je, ali ne govorim samo o sebi. Ogrešili su se i o pokojnog Radomira Antića, o Veljka Paunovića, Slavoljuba Muslina Svi mi se borimo za karijeru, ali činjenica je da svako ko je postigao neki rezultat sklonjen iz nacionalnog tima. To je najveći problem u našem fudbalu – jasan je Drulović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike