Četvrti poraz u nizu: Istorijski neuspeh Al Ahlija sa Vladanom Milojevićem na klupi

12.03.2021

10:04

0

Srbin nije dobio otkaz, ali mu je, prema nezvaničnim izvorima, uprava kluba nametnula novog pomoćnika

Četvrti poraz u nizu: Istorijski neuspeh Al Ahlija sa Vladanom Milojevićem na klupi
Copyright Profimedia

Možda boravak u Saudijskoj Arabiji neće pamtiti po najvećem stresu, ali već sada se može slobdo tvrditi da Vladan Milojević na klupi Al Ahlija doživljava svoje najveće trenerske neuspehe. Na isti način bi mogli i u čuvenom klubu iz Džede da izvedu zaključak – možda je bilo i težih poraza u istoriji, ali nikad ih nije bilo četiri puta zaredom.

Fudaleri Al Ahlija nisu prekinuli seriju poraza u susretu sa Al Nasrom na domaćem terenu. Poraženi su sa 2:1 dok su spasavali bod, ali je srpski trener ipak sačuvao posao uprkos očekivanjima i svim najavama da mu je od uprave data poslednja šansa. Mediji u Saudijskoj Arabiji spekulišu sa visinom kaznene klauzulu u slučaju prevremenog raskida ugovora kao jedinom preprekom za uručenje otkaza i isto tako šire nezvaničnu informaciju da su Milojeviću gazde nametnule domaćeg stručnjaka za novog pomoćnika.

Srbin je po odlasku iz Crvene zvezde poveo sa sobom u Saudijsku Arabiju pomoćnika Milana Kosanovića i dugogodišnjeg saradnika i kuma Darka Tešovića, da bi se jesenas Kosanović vratio u Srbiju zbog zdravstvenih problema.

Al Ahli zauzima peto mesto na tabeli sa deset bodova zaostatka za vodećim Al Hilalom. Prve dve pozicije omogućavaju direktan plasman u Azijsku ligu šampiona, dok se sa treće ide u kvalifikacije. Do kraja prvenstvene trke ostalo je da se odigra još sedam kola.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike