Čemu to? Nadal na finjaka prozvao Noleta: Rafa i Rodžer to nikada ne bi uradili

06.09.2021

08:48 >> 10:52

0

Čuveni Toni komentarisao Cicipaosve odlaske u toalet

Čemu to? Nadal na finjaka prozvao Noleta: Rafa i Rodžer to nikada ne bi uradili
Rafael i Toni Nadal - Copyright Rafael NadalProfimedia

Španski teniski stručnjak, stric Rafaela Nadala, Toni piše kolumnu za El Pais.

Njegovi tekstovi su uglavnom oštri i precizni, ali ume i da “zamota” stvar, pa između redova otkrije šta mu je na srcu.

Tako je i sada komentarišući ponašanje Stefanosa Cicipasa na finjaka potkačio i našeg asa. Grk je u centru pažnje zbog dugih pauza koje je pravio između setova odlaskom u toalet, zbog čega su se pobunili Aleksandar Zverev i Endi Mari.

– Nijedna jedina osoba koaj prati naš sport ne bi mogla da zamisli da Rodžer ili Rafa (Federer i Nadal prim.aut.) urade tako nešto. Da traže prečice ka pobedi – napisao je Toni Nadal, izostavljajući da navede najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića uz Švajcarca i Španca.

Pa, dobro, pomislili su mnogi čitaoci kolumne. Desi se da se nešto ispusti ili zaboravi, ali im je Toni u nastavku teksta pokazao da nije bilo greške i da Đokovića ne svrstava u istu kategoriju sa Federerom i Nadalom:

– Način na koji se Stefanos ponašao nije bio fer. Bez sumnje je izvanredan igrač tako da od njega očekujemo da pobedi bez ikakvih trikova. Očigledno je da mu nisu potrebni. Rafa ili Rodžer to niakda ne bi uradili. Za pauze za toalet treba uvesti stroga pravila.

pročitajte još:

I to je u redu, kolumna je lični stav autora. Ima čovek pravo da napiše sve ono što misli i kako misli. Ima pravo i da misli da bi se Novak poslužio trikovima koji se pripisuju Cicipasu, ali onda može to jasno i da napiše. A mi možemo samo da dodamo da “njegovi” Rodžer ili Rafa isto tako ne bi uradili mnogo toga što je Novak već uradio. Da ne pričamo o onome što će tek da uradi i poosvaja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike