Boban je dragulj, jedan od najvoljenijih košarkaša u NBA: Stiže dokumentarac o druželjubivom džinu

18.05.2021

05:43 >> 06:45

0

Autor: Adam Štulić

ESPN” najavio film o životu i karijeri srpskog reprezentativca

Boban je dragulj, jedan od najvoljenijih košarkaša u NBA: Stiže dokumentarac o druželjubivom džinu
Copyright Profimedia

Iako na terenu nema previše prostora, centar Dalasa Boban Marjanović je godinama unazad jedan od omiljenijih likova u NBA ligi. Navijači ga obožavaju, saigrači i protivnici takođe, zbog čega je “ESPN” odlučio da napravi dokumentarac o životu i karijeri reprezentativca Srbije.

Jedna od neizbežnih tema filma bilo je NATO bombardovanje Srbije iz 1999. godine.

– Nismo očekivali sutrašnji dan to je najstrašniji deo. Svi smo spavali zajedno, moja majka, sestra i ja, ako se nešto desi da smo bar zajedno. Nadam se da više nikada u životu neću doživeti tako nešto – rekao je Boban, koji je, između ostalog govorio i o ulozi u filmu “Džon Vik 3”.

– Drago mi je da sam u filmu bio loš momak, pošto sam u životu veliki druželjubivi džin. Dobio sam poruku da žele da budem u filmu “Džon Vik”, mislim da sam odgovorio milion puta sa “da, da, da, da” – kazao je Marjanović.

“ESPN” je poznat po ovakvim projektima, a u najavi filma na društvenim mrežama biranim rečima su govorili o srpskom asu.

– Boban je dragulj. Od njegove radne etike, preko karaktera i onoga što donosi na terenu i van njega, postao je jedan od najvoljenijih košarkaša u NBA ligi – kažu Amerikanci.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike