Bilo je i boljih večeri: Bogdanović solidan u trijumfu Atlante (VIDEO)

21.04.2021

05:59

0

Autor: Milan Nastić

Srpski košarkaš ubacio 14 poena

Bilo je i boljih večeri: Bogdanović solidan u trijumfu Atlante (VIDEO)
Copyright Tanjug/(AP Photo/Ben Margot)

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović u pobedi Atlante nad Orlandom 112:96, nije pružio partije kakve je imao poslednjih nekoliko nedelja.

Bivši igrač Partizana, Fenerbahče i Sakramenta postigao je 14 koševa, ostvario četiri skoka i imao dve asistencije za 31. minut, što je ispod njegov proseka u poslednje vreme.

Bogdanović je igrao fantastično u aprilu, bušio protivničke mrežice, a najbolji pokazatelj je da je u proseku postizao 22,5 poena i bio jedna od najzaslužnijih što Atlanta igra odlično i što se nalaze na četvrtom mestu Istočne konferencije.

Pročitajte još

Treba istaći da je dosadašnji prosek srpskog igrača u sezoni bio 14 poena po meču, a pre svega to se odnosilo na početak lige kada je nastupao za Sakramenta, a dolaskom u Atlantu se čak povredio i odsustvovao je sa parketa nešto više od mesec dana zbog problema sa kolenom.

Što se tiče same utakmice i trijumfa tima iz Džordžije, pobednik je odlučen već posle 24 minuta kada su domaćini imali već prednost od 17 poena.

Nešto bolja igra Orlanda u trećoj četvrtini, gde su uspeli da smanje ispod deset koševa, ali to je bilo sve što su uradili na meču.

Najzaslužniji za još jednu pobedu Atlante bio je Jang sa 25 koševa, uz to je imao i pet skokova i sedam asistencija.

Treba istaći, da su pored njega još petorica igrača imala dvocifreni učinak. Janga je pratio Lu Vilijams koji je dodao 22 poena, 15 je ubacio Kevin Huerter, dok su solidan učinak imali Klint Kapelo sa sa 14, ali sa 19 skokova, kao i Džon Kolins sa 11 poena i 15 skokova.

Kod Orlanda se istakao Venedlu Karter sa 17 koševa i devet skokova, kao i Kol Entoni sa identičnim brojem postignutih poena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike