Bepe Jakini o problemima Fjorentine: Znaću kako da se postavim prema Srbinu ako osetim promene u igri

08.05.2021

19:11

0

Autor: D. P.

Trener "ljubičastih" zadovoljan kako igra Nikola Milenković uprkos najvama da na leto menja klub

Profimedia

Trener Fjorentine Bepe Jakini nije u intervjuu Nikole Milenkovića za klupski sajt osetio da su to bile njegove oproštajne reči pred odlazak iz Firence u narednom letnjem prelaznom roku. Jakini kaže da ga ni iz kluba niko nije obavestio da Srbin odlazi, a ako se to i bude osetilo u njegovim partijama na terenu, on će znati kako da se postavi u tom slučaju:

– Iskreno, nisu mi rekli da je igrač izričito izjavio da će napustiti Fjorentinu. On je igrač pod ugovorom do sledeće godine, tako da igrače vidim samo na terenu, zbog onoga što mi pokažu tokom nedelje na treningu. Ako bilo koji igrač Fjorentine, ne samo Milenković, ne da sve od sebe za našu stvar, ne sumnjajte u njegovo sklanjanje iz tima. Važan je interes Fjorentine, ali u ovom konkretnom slučaju nije bilo znakova u ovom smislu. Predanost igrača je maksimalna, a tada se mogu dogoditi neke greške. U suprotnom bi se bilo drugačije – rekao je Jakini.

Strateg “ljubičastih” ističe da ekipa vredno radi kako bi se na najmanju meru smanjile greške u odbrani.

Pročitajte još

– Radimo na tome, jer nam brojevi govore određene stvari. Svake nedelje radimo na poboljšanju ovog aspekta, jer je to važan element igre. Takođe, moramo izbegavati nepotrebne faulove. Prošli smo dobro protiv Juventusa, ne možemo menjati deset igrača za svaku utakmicu. Radimo na svim odbrambenim komponentama kako bismo pokušali da ih povećamo. Bodovi očigledno dolaze i sa odbrambenom čvrstinom – zaključio je Jakini.

Instalirajte našu IOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti