Ispunjena mladina želja: Venčali su se na granici kako bi ceremoniji mogli da prisustvuju njeni roditelji i baka (VIDEO)

30.09.2021

15:30

0

U organizovanju venčanja im je pomogao prijatelj koji radi u graničnoj patroli

Ispunjena mladina želja: Venčali su se na granici kako bi ceremoniji mogli da prisustvuju njeni roditelji i baka (VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube

Kad je shvatila da njena porodica neće moći da dođe na venčanje zbog ograničenja vezanih za pandemiju, Kanađanka Karen Mahoni i njen verenik Brajan Rej ceremoniju su održali na samoj američko-kanadskoj granici. 

- Bilo mi je veoma važno da venčanju prisustvuju moji roditelji i baka koja ima 96 godina, da budu sa mnom tokom mog najsrećnijeg dana u životu. Najvažnija su obećanja koja smo dali jedno drugome i hteli smo da i moji roditelji i baka tome prisustvuju - ispričala je Karen.

Mlada je objasnila da su SAD ograničile "manje bitna" putovanja na kopnenim prelazima sa Kanadom:

- Avionski prevoz između zemalja je moguć, ali iako je moja porodica vakcinisana, rizik je ipak veliki, posebno za baku, s obzirom na njene godine. 

Karen je rekla da venčanje ne bi bilo moguće da im u susret nije izašao prijatelj koji radi za graničnu patrolu i koji im je pomogao da sve organizuju i ispoštuju sva ograničenja. 

Svi su se susreli na granici izvan grada Burkea u državi Njujork 25. septembra. Ceremoniju su organizovali na mestu koje više liči na livadi nego na granični prelaz.

Između njih nije bilo ograde, ali je svako stajao na svojoj strani države. Mlada i mladoženja, njegovi roditelji, bliski prijatelji i službenik koji ih je venčao stajali su na tlu SAD, a njena porodica na kanadskoj strani. Mlada je uspela samo nakratko da ih zagrli.

Brajan i Karen su ispričali kako je bilo veoma emotivno i da su oboje plakali:

- Plakao sam jer sam znao koliko joj znači to što su joj roditelji i baka tamo - rekao je Rej.

Nekoliko godina su bili u vezi, a u martu ove godine Rej je odlučio da je zaprosi. Učinio je to na vrhu planine u Vermontu.

- Bilo je savršeno. Zauvek ću pamtiti taj dan - rekla je Karen, a prenosi CNN.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike