Bajkeri su opet ispali carevi: Dopratili na maturu devojku koja je bila zlostavljana u školi (VIDEO)

11.09.2021

09:30 >> 09:33

0

Čak njih 300 odlučilo je da podrži Felisiti i upriliči joj vožnju života

Bajkeri su opet ispali carevi: Dopratili na maturu devojku koja je bila zlostavljana u školi (VIDEO)
Copyright Profimedia

Oko 300 bajkera iz gotovo cele Velike Britanije pridružilo se podršci petnaestogodišnjoj učenici Felisiti Vorbarton i ispratilo je na maturu u velikom stilu. Felisti, koja pati od disleksije i Aspergovog sindroma, je često bila meta zlostavljača zbog čega je pomišljala i na samoubistvo.

Pročitajte i ovo:

A za sve je “kriva” njena mama koja se požalila na Fejsbuku i pitala članove jednog moto kluba da Felisiti isprate na maturu. Mama Ketrin se nadala da će nekoliko bajkera da se priključi i bila je u šoku kada se pojavilo na desetine njih, prenosi Dejli Mejl.

-Felisiti se radovala maturi jer je osećala da je to momenat kada bi mogla da pokaže siledžijam u školi da više ne mogu da je povrede. Maltretirali su je do te mjere da je tokom protekle godine razmišljala o tome da počini samoubistvo, tako da stvarno želim da njena matura bude onakva kakvu ona želi, napisala je Katrin.

Felisitin otac Rič Moris rekao je da “nije ni mogao da vidi Felisiti među svima njima”:

-Bilo je sjajno. Nadali smo se da će da dođe možda desetak bajkera, ali pojavile su se stotine. Felisiti je uživala u svakom trenutku i bilo je neverovatno videti podršku svih bajkera. Felisiti je nailazila na izazove, a siledžije su mislile da je u redu da je maltretiraju. Uznemiravana je svaki dan i to ju je slomilo, ali imali smo osećaj da ćemo posle tog ponedeljka da vidimo našu dragu, veselu Felisiti kako uživa. Reći da sam ponosan na nju nije ni približno tome kako se osećam. Ona je sajna devojka i nije zaslužila ništa od onoga što joj se dogodilo. Fantastično je videti je tako ozarenu, rekao je tata Moris.

Pročitajte i ovo:

On je rekao i da je Felisitina škola uradila ono što je mogla kada je u pitanju konstantno maltretiranje, ali da nisu uspeli u potpunosti da ga prekinu.

Jedan od bajkera Don Tomas rekao je da su njegov klub i još neke druge grupe bajkera Felisiti upriličili “vožnju njenog života”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike