Bogat čovek: Za godinu dana dobio 21 dete

28.07.2021

09:30 >> 09:40

0

O deci brine 16 dadilja sa punim radnim vremenom

Bogat čovek: Za godinu dana dobio 21 dete
Copyright Printscreen/Galip Ozturk

Turčin Galip Ozturk je bogat čovek u svakom smislu reči: pored toga što je milioner, ona ima i 30 dece. Samo prošle godine je zahvaljujući surogat majkama dobio 21 dete a devetoro dece ima iz prethodne veze.

Pročitajte i ovo:

Galip, star 57 godina, i njegova sadašnja supruga Kristina koja ima 24 godine, su do sada surogat majkama platili 168.000 evra. I tu nije kraj jer ovaj par želi da ima 105 dece.

-Mojih devetoro dece žive i rade u Turskoj. Moje najmlađe dete ima 12 godina, a najstarije 34 godine. Čak i moj 12-godišnji sin radi, prodaje povrće i jaja. Moja deca pomažu mi u upravljanju preduzećima. S vremenom su sve bolji i bolji u poslu. Svi rade, otkrio je Galip u intervjuu za Forbes prošle godine.

Kristina, koja je porijeklom iz Rusije, Galipa je upoznala kad je posjetila gruzijsko letovalište Batumi. I ona iz prethodne veze ima šestogodišnju ćerku Viktoriju koja takođe živi sa njima.

Svoju prvu surogat bebu su dobili u martu prošle godine:

– O ovome sam sanjala od djetinjstva. Moj suprug je takođe sanjao o velikoj, srećnoj porodici. Tako smo, nakon što smo se upoznali, počeli da ostvarujemo svoj san.

Kristina i Galip surogat majkama plaćaju 8.000 evra po trudnoći a u negovanju beba im pomaže 16 dadilja sa punim radnim vremenom koje primaju platu nešto malo veću od 400 dolara. Sve one imaju dva slobodna dana i žive u spavaćim sobama u blizini dece.

Pročitajte i ovo:

Porodica svake nedelje dobije 20 velikih paketa pelena i 53 pakovanja adaptiranog mleka za bebe za šta im je neophodno od 4 do 5.000 evra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike