Ćerka rok zvezde osvojila medalju u Tokiju: Po zanimanju je psiholog i bavi se skupim sportom

09.08.2021

15:30 >> 08:37

0

Ovim sportom bave se i ćerke Stiva Džobsa, Bila Gejtsa, Romana Abramoviča, Stivena Spilberga i Onazisa

Ćerka rok zvezde osvojila medalju u Tokiju: Po zanimanju je psiholog i bavi se skupim sportom
Copyright Profimedia/Džesika Springstin

Džesika Springstin, ćerka rok zvezde Brusa Springstina, ove godine je prvi put učestvovala na Olimpijskim igrama i iz Tokija se vratila sa srebrnom medaljom u disciplini ekipnog preponskog jahanja.

Pročitajte i ovo:

– Moj konj je fantastično skakao, oduševljena sam – rekla je uoči dodele medalje 29-godišnja jahačica, koja se tim sportom bavi od malih nogu. Ljubav prema konjima Džesiki je prenela majka Peti Šalfa, takođe pevačica.

Nakon dodele medalja,  Džesika je prvo pozvala roditelje.

– Na brzinu smo se čuli putem Fejstajma. Svi su vrištali od sreće, mislim da se ništa nismo razumeli… Videla sam ih u majicama američke reprezentacije, samo se čulo vikanje. Nisam ih puno razumela, ali sam videla da su veoma uzbuđeni – izjavila je ona.

Profimedia/Džesika Springstin

Džesika jaše od svoje četvrte godine, a prvog ponija dobila je sa šest godina. Medalju u Japanu osvojila je sa 12-godišnjim pastuvom prilično dugačkog imena – Don Žuan Van de Donkhoeveu. Sa njim je do sada osvojila već dosta međunarodnih turnira.

Pročitajte i ovo:

Džesika Springstin je završila psihologiju na Djuk univerzitetu i uvek je isticala da ne želi da je javnost isključivo zna kao ćerku slavnog Brusa Springstina.

Osim nje, jahanjem, inače skupim sportom, bave se i kćerke Stiva Džobsa, Bila Gejtsa, Stivene Spilberga, Romana Abramoviča i naslednice carstva Onazis.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike