Čuvarke ljubavi sa Zvezdare

01.10.2020

10:00 >> 09:04

0

Tri dame su rešile da svoje vreme posvete ženama i njihovom razvoju

Čuvarke ljubavi sa Zvezdare
Copyright Promo/Marijana Sekulić

Natali, Ivana I Marijana veruju da su odnosi sastavni deo našeg postojanja, bilo da su partnerski, ljubavni, porodični ili profesionalni. Zato su one rešile da odnose čuvaju uz pomoć ljubavi, koja je najmoćniji pokretač.

U delu Zvezdarske šume su osmislile prostor „Forest“ (Forrest), mesto za treninge ličnog razvoja, radionice, ples, jogu I različite događaje koje su nazvale „FoRRest experience”.

U njihovim programima mogu da učestvuju apsolutno sve žene:

– Mi smo “The keepers of Love”. Nas tri, potpuno različite i neuporedive, koučevi, inženjeri, profesori, instruktori, udružile smo svoja znanja, talente i veštine u radu sa ženama. Želimo da vratimo ženu svom unutrašnjem božanstvu, kako bi razvile svoje talente i produbile svoje veštine.

Promo/Marijana Sekulić

Cilj im je da rastu u YeSSS ženu: senzualnu, samopouzdanu, samoostvarenu, slobodnu…..

– Radimo na sebi i na najvažnijim odnosima koristeći tehnike koučinga, kliringa, joge, reikija, NLP-a, treninga, mentoringa, tantre, psihoterapije i plesne terapije. Kroz znanje, iskustvo, ponavljanje, naučna dostignuća, jogička empirijska znanja, spiritualne potrage i zahvalnost, gradimo sigurno mesto prijatnosti, podrške i zajedništva.

Promo/Marijana Sekulić

Jedan od njihovih prvih autorskih programa je „Baubo toks“ (Baubo Talks):

– To je serijal od tri onlajn radionice i bavi se buđenjem ženske seksualnosti. Prepoznale smo tabue i važnost toga da počne da se govori o seksualnoj energiji kao našoj životnoj energiji. Seksualnost treba da dobije lepšu I korisniju dimenziju, jer to je naša stvaralačka energija. Baubo je Boginja koja govori iz mesta intuicije i pokreće nas kad je najteže.

Kažu da su postignuti rezultati i njih iznenadili. Pored toga, rade onlajn sesije „jedan na jedan“.

– Svakoga dana širimo sveti ženski krug, sestrinstvo, kao mesto dubokog razumevanja i prihvatanja, poverenja i sigurnosti. Zajedno istražujemo, spoznajemo, čistimo prepreke, blokade, niske vibracije i senke koje nas prate i sprečavaju da rastemo.

Svaka žena koja oseti energiju podrške i otvori srce za ljubav može da se pridruži zatvorenoj fejsbuk-grupi “ The keepers of love”. Pored toga, „čuvarke ljubavi” imaju redovna „lajv“ predavanja i intervjue na otvorenoj stranici “The Keepers of Love”:

– Srećne smo što se sve više muškaraca zanima za teme ličnog razvoja, koje, inače, obrađujemo, dok naše programe u Beogradu možete pratiti na fejsbuk-stranici „Forrest” – prostor za rast, ili nas pronaći na „Instagramu” – the_keepers_of_love i forrest_beograd.

Jedna od predstojećih radionica biće održana 4. oktobra od 17 do 19 sati pod nazivom „Odbaci teret viška kilograma – izađi iz začaranog kruga“. Pričaće se o emocijama, hrani i kilogramima i tražiti mesta koja nas drže u začaranom krugu prejedanja ili stalnih, opterećujućih dijeta i režima ishrane.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike