Groznica ružnih božićnih džempera danas se širi svetom

16.12.2022

13:07

0

Autor: A.G.

Izvucite iz plakara najružniji džemper koji imate i nosite ga u javnosti, velike su šanse da nećete biti jedini

Groznica ružnih božićnih džempera danas se širi svetom
Copyright Profimedia

Nacionalni dan ružnih džempera, koji se obeležava svakog trećeg petka u decembru, prilika je da ljudi dozvole sebi da njihov najružniji božićni džemper zablista. Ovo je dan za zabavu, porodicu i prijatelje.

Ostavite svoje neudobno odelo da visi u ormanu i izvucite onaj džemper od bake koji je skupljao prašinu. Nosite ga ceo dan bez obzira na okolnosti. Bez obzira da li morate na posao ili u školu, bez obzira da li prisustvujete venčanju ili sahrani, ružni božićni džemper se mora nositi.

Profimedia
 

 

Odakle je došao ovaj čudan praznik?

Nacionalni dan ružnih božićnih džempera je praznik koji je 2011. osnovala grupa „zaljubljenika u ružne božićne džempere“ koji su želeli dan da pokažu džempere koje toliko vole. Svake godine provode sate mukotrpno pretražujući jeftine prodavnice i onlajn pijace, tražeći ružnije od ružnog.

Profimedia
 

 

Nacionalni dan ružnih džempera je lako proslaviti. Sve što treba da uradite je da zgrabite najružniji džemper koji možete da nađete i spremni ste.

Nacionalni dan ružnih božićnih džempera je takođe odličan način da uđete u praznični duh.

Profimedia
 

 

Umesto da brinete o tome da li će jelka izgledati apsolutno savršeno i da li će božićna svetla biti okačena ravno, uživajte u druženju sa prijateljima i porodicom priređujući božićnu zabavu u ružnim džemperima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike