Dobrodošli u svet fantazije! U Mladenovcu deveti put otvoren dečji festival "Kids"

03.12.2022

09:04

0

Deveti put zaredom ova ustanova kulture pretvara se u čarobni svet mašte

Dobrodošli u svet fantazije! U Mladenovcu deveti put otvoren dečji festival "Kids"
Dečji festival u Mladenovcu - Copyright Promo/Centar za kulturu i turizam Mladenovac

Koji je bolji način da provedete hladno zimsko veče, nego u toploj atmosferi manifestacije kojom Centar za kulturu i turizam Mladenovac ispraća 2022. godinu.

Deveti put zaredom ova ustanova kulture pretvara se u čarobni svet mašte, tradicionalnom smotrom za najmlađe – „Kids“.

Promo/Centar za kulturu i turizam Mladenovac
 

Tako su i ovog decembra brojni mališani uživali u bogatom programu dobrodošlice. Bilo je tu i komedije i glume, apsolutno svega što treba da sadrži jedan ovakav šou.

Promo/Centar za kulturu i turizam Mladenovac
Dečji festival u Mladenovcu

Animatori, žongleri, komičari, najnoviji filmovi, pozorišne trupe sa najpoznatijim dečjim delima na velikoj sceni mladenovačke kuće umetnosti. „Lepotica i zver“, „Petar Pan“, „Mačak u Čizmama“, sve kao i obično podređeno najmlađima.

Promo/Centar za kulturu i turizam Mladenovac
 

I zabava tu ne staje, naprotiv, tek počinje, potvrđuje nam direktor Centra za kulturu i turizam i osnivač festivala Branko Miloradović.

 - Posle dve teške godine jedan od omiljenih festivala najmlađih Mladenovčana otvorili smo, slobodno mogu reći, u velikom stilu. Kreativni tim naše ustanove osmislio je program za koji se već prve večeri tražila karta više. Trudimo se da opravdamo očekivanja verne publike koja raste uz nas, mnogi učesnici našeg festivala danas su punoletni građani i u tome je veličina Kids-a.

Promo/Centar za kulturu i turizam Mladenovac
 

Nakon dečjeg festivala publiku u Mladenovcu čeka bogat program u vidu koncerata klasične muzike, pozorišnih predstava, najnovijih filmova, književnih promocija.

 - Staru godinu ispraćamo sa mnogo uspeha motivisani da nam predstojeća bude još uspešnija, zaključuje direktor Centra za kulturu i turizam Branko Miloradović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike