Kejt Midlton se često šali da samo jedno od njene dece liči na nju, evo i koje

27.07.2022

12:04

0

Autor: 24sedam

Mamina slika i prilika

Kejt Midlton se često šali da samo jedno od njene dece liči na nju, evo i koje
profimedia-0647363217 - Copyright Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton imaju troje male dece - princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luisa, i prema rečima prijatelja, Kejt se šali kako je Luis njeno jedino dete koje liči na nju.

Otkako je postala ponosna mama, vojvotkinja od Kembridža pravi prelepe fotografije svoje dece koje objavljuje na njihove rođendane.

Profimedia
 

Opušteni snimci daju kraljevskim obožavateljima priliku da vide princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luisa kako odrastaju.

Upravo prošle nedelje povodom obeležavanja Džordžovog devetog rođendana, Kejt je snimila novu sliku, a mnogi fanovi su primetili koliko dečak liči na svog oca, princa Vilijama.

Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth, File
 

Slično se dogodilo u maju, kada je Šarlot napunila sedam godina, mnogi su tada komentarisali sličnost mlade princeze sa njenim ocem.

Profimedia
 

A prema rečima Kejtinog prijatelja, upravo to je dovelo do toga da se vojvotkinja našali da je mali Luis jedini od njene troje dece koji zapravo liči na nju.

"Ona to voli i misli da je veoma slatko pa se često šali da je on jedini od njene dece koji zapravo liči na nju“, rekao je njen prijatelj.

Profimedia
 

Međutim, to nije jedini način na koji Luis liči na Kejt - za njega se takođe kaže da ide njenim sportskim koracima tako što se bavi jednim od njenih omiljenih sportova.

Ona je ranije ovog meseca izjavila da se četvorogodišnji Luis pridružio svojoj starijoj braći i sestrama u učenju tenisa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike