Vreme je za najslađu trku u gradu! Bebi puzijada i Školica za trudnice i tate u Beogradu

17.02.2022

16:30

0

Autor: 24sedam

Cilj je da se tokom predavanja svim mladim roditeljima pruže saveti i pomogne im se u roditeljstvu

Vreme je za najslađu trku u gradu! Bebi puzijada i Školica za trudnice i tate u Beogradu
boy-g1565586fd_1280 - Copyright Dete/Ilustracija, Pixabay

Kao i svaka promena u životu, tako i dolazak bebe, unosi brojne nedoumice i nesigurnost u svet budućih roditelja. Ali sve je mnogo lakše ako imate koga da pitate. Zato ove subote, 19. februara, u Beo šoping tržnom centru, na sva pitanja, odgovore pruža besplatna celodnevna „Bebiron školica za trudnice i tate“.

Cilj je da se tokom predavanja svim mladim roditeljima pruže saveti i pomogne im se u roditeljstvu, ali i da im se približe kvalitetni proizvodi, koji će im pomoći da njihovi mališani odrastaju zdravo i bezbrižno.

Pixabay
 

Predavanja počinju u 13 sati, a iskusni stručnjaci u svojim oblastima načelnik Zemunske bolnice, ginekolog dr Tomislav Stefanović, pedijatar dr Jasminka Komnenović i patronažna sestra Nataša Žunjić, govoriće o svim fazama trudnoće, psihofizičkoj pripremi za porođaj, ranom rastu i razvoju deteta, ishrani, nezi novorođenčeta i dojenju.

Pixabay
 

Pre predavanja, u 11 sati održaće se i najslađa trka u gradu, Bebi puzijada na kojoj mogu da učestvuju bebironi do 14 meseci uzrasta. Za najbrža tri bebirona pripremljene su vredne nagrade.

Ovo je trideseta školica za trudnice i tate, koju organizuje Savetovalište Bebiron, koje je u prethodnim godinama od strane roditelja prepoznato kao kvalitetno savetovalište, na koje uvek mogu da se oslone.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike