Skandal na austrijskom javnom servisu: Pijan vodio dnevnik, momentalno ga suspendovali (VIDEO)

15.12.2021

12:15

0

U ORF se vodi diskusija kako je uopšte Rafrajder u takvom stanju pušten da uđe u studio, pa je pokrenuta interna istraga

Skandal na austrijskom javnom servisu: Pijan vodio dnevnik, momentalno ga suspendovali (VIDEO)
Pijani voditelj - Copyright Printscreen / Youtube

Voditelj austrijskog javnog servisa ORF Roman Rafrajder suspendovan je nakon što je vodio dnevnik u pijanom stanju.

Bilo je jasno vidljivo da je poznati voditelj pijan, po usporenom govoru, ali i držanju za sto kako ne bi pao. ORF je potvrdio da je Rafrajder vodio dnevnik „ZiB fleš“ u 21.52 na prvom programu pod dejstvom alkohola.

- ORF žali zbog ovog događaja. Rafrajder je suspendovan, a odeljenje za zaposlene analizira taj slučaj i razmatra dalje posledice. Rafrajder se izvinio interno za ovaj događaj i naveo da su uzrok lični razlozi - saopštio je javni servis.

U ORF-u se polazi od toga da će Rafrajder napustiti tu medijsku kuću.

Rafrajderu je majka, pred dnevnik, javila da mu je otac na intenzivnoj nezi, zbog čega je popio previše alkohola.

U ORF se vodi diskusija kako je uopšte Rafrajder u takvom stanju pušten da uđe u studio, pa je pokrenuta interna istraga.

Inače dnevnik sa pijanim Rafrajderom je samo na kratko bio „okačen“ u onlajn videoteci ORF-a, odakle je povučen, ali je ostao „zabeležen“ na društvenim mrežama.

Inače on je trebalo da vodi i sledeći dnevnik u 23 sata, ali je uprava javnog servisa reagovala i to sprečila, te je dnevnik sa više od polučasovnog pomeranja emitovan, i to uz drugog voditelja, koga su morali da dovezu u studio.

Rafrajder već jednom, pre tri godine, bio „udaljen“ sa ORF-a, nakon što je bio suočen sa optužbama za zlostavljanje bivše devojke.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike