Sneg ih zavejao: Kupci i radnici, zarobljeni, prenoćili u robnoj kući „Ikea“ (VIDEO)

03.12.2021

10:30

0

Imali su dosta hrane i pića i svima je bilo zabavno, čak su pevali i pesmu za laku noć

Sneg ih zavejao: Kupci i radnici, zarobljeni, prenoćili u robnoj kući „Ikea“ (VIDEO)
Ikea (1) - Copyright Pixabay

Verovatno ste gledali film „Noć u muzeju“, ali da li možete da zamislite noć u prodavnici „Ikea“? To nezaboravno iskustvo je imalo šestoro kupaca i 25 zaposlenih. Zbog obilnih snežnih padavina bili su prinuđeni da prespavaju u robnoj kući u Alborgu u Danskoj. I nije im bilo nimalo loše.

Jak sneg, pojačan vetrom, u Severnom Jutlandu doveo je do zastoja u saobraćaju u sredu uveče. I šta su mogli drugo nego da se okupe u restoranu prodavnice i gledaju televiziju i fudbal, čekajući da nevreme prođe.

Zaposleni su se postarali da budu dobri domaćini, pa su pripremili toplu čokoladu, peciva, čips, švedske rolnice sa cimetom, bezalkoholno pivo i kafu, kako bi svima bilo prijatno.

Kupci koji su bili primorani da noć provedu u prodavnici imali su jedinstvenu priliku da na miru razgledaju nameštaj, a onda i da prenoće na nekom od kreveta. Menadžer prodavnice Piter Elmrouz kaže da su spavali na izložbenim primercima nameštaja na prvom spratu.

Menadžer je dodao da je noć bila zabavna, a na video-snimku se mogu videti zadovoljni kupci kako pevaju pesmu za laku noć.

U svakom slučaju, mnogo bolje su prošli nego 300 putnika koji su ostali zaglavljeni na terminalu na aerodromu u Alborgu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike