Roditelji iz bizarnog razloga traže smenu direktorke škole: Sluša "Iron Maiden"!

12.10.2021

09:30

0

Učenici su stali u odbranu svoje direktorke i pokrenuli su kontrapeticiju

Roditelji iz bizarnog razloga traže smenu direktorke škole: Sluša "Iron Maiden"!
profimedia-0089362225 - Copyright Profimedia

Direktorka srednje škole Iden haj skul Šeron Berns, u kanadskom gradiću St. Katarinesu, počinila je "strašan zločin": sluša i voli grupu "Iron Maiden". 

Njenu smenu zatražili su gnevni roditelji, jer su na njenim profilima na društvenim mrežama primetili da obožava britansku hevi metal grupu koja je osnovana 1976. godine. 

 

U obrazloženju zašto su pokrenuli peticiju, naveli su da su duboko uznemireni time što direktorka iskazuje simpatije prema satanističkim simbolima i okultizmu na svojim javnim platformam, a to je u suprotnosti sa načelima velike većine porodica koje predstavljaju školu.

Ali deca misle sasvim drugačije, pa su pokrenula kontrapeticiju, koju je do sada potpisalo više od 20.000 ljudi. 

- Smešno je da nekoliko roditelja sudi o ulozi naše direktorke na osnovu objave na Instagramu. Srednja škola Iden je javna je škola. A ta ista direktorka uložila je toliko napora da podseti učenike da je naš Iden mesto različitosti. Čak je i celu jednu prostoriju pretvorila u sobu za molitvu, i to za studente koji pripadaju drugoj veri, recimo islamu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Twitch (@werwolfovmetal)

 

- Šeron Berns učinila je naš Iden sigurnim gradom za toliko ljudi. Ona ne širi ništa osim ljubavi i dobrote, i verovatno je jedna od najboljih i najentuzijastičnijih direktorki koje je ova škola ikad imala - stoji u kontrapeticiji koju su pokrenuli učenici škole.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike