Ajnštajnova pomoćnica otkrila dugo čuvanu tajnu: Naučnik proučavao vanzemaljce u Rozvelu!

09.10.2021

18:55

0

Širli Rajt je odlučila da progovori jer "ne želi tajnu da odnese u grob"

Ajnštajnova pomoćnica otkrila dugo čuvanu tajnu: Naučnik proučavao vanzemaljce u Rozvelu!
einstein-2197302_1280 - Copyright Pixabay

Čuveni naučnik Albert Ajnštajn je proučavao leteći tanjir koji se srušio u Rosvelu i imao je prilike da vidi tela vanzemaljaca, tvrdi njegova bivša pomoćnica dr Širli Rajt, dodajući da je upravo ona bila sa njim na tajnom putovanju u pustinji Novog Meksika gde je navodno sleteo neidentifikovani leteći objekat. 

Doktorka Širli Rajt je to priznala u seriji svedočanstava koja su snimljena na kaseti i koja su tek sad objavljeni, piše britanski "San". One je sa čuvenim naučnikom počela da radi kao studentikinja Univerziteta Prinston u leto 1947. godine.

Umrla je 2015. u 85. godini a neposredno pre smrti je pristala na intervju sa lovcem na vanzemaljce Šilom Frenklin. Snimak tog razgovora je tek ovih dana postao dostupan:

-Letilica je u pustinju pala u julu 1947. Bila je u obliku diska, izrađena od reflektujućeg materijala. Ali kako smo joj se približili, delovala je nekako tamnije. Nije nam bilo jasno kakav je to materijal.

Širli dodaje da su svemirski  brod okružili čuvari, fotografi i stručnjaci koji su ga proučavali. Ajnštajn, navodno, nije bio ni malo iznenađen tim prizorom. 

-Nije uopšte bio iznenađen njihovim dolaskom na Zemlju. Oboje smo zaključili da ćemo sada više naučiti o svemiru, a uspostavljanje kontakata može doneti samo dobro našim svetovima.

Širli tvrdi i da je Ajnštajn video tela vanzemaljaca:

-Dopustili su mu da ih prouči. Bili su visoki oko 150 centimetara, nisu imali dlake, a glave su im bile velike. Imali su i jako velike oči, a koža im je bila siva s blago zelenim tonom. Tela su im bila delomično pokrivena pa nisam sve videla, ali čula sam da nisu imali genitalije niti pupak.

Pixabay
 

Ajnštajn je o svemu što je video napisao izveštaj a svojoj pomoćnici je naredio da "drži jezik za zubima". Međutim, ona je odlučila da progovori jer ne želi da tu priču "odnese u grob".

Nije nikakva tajna da je Albert Ajnštajn i pre događaja u Rozvelu verovao da postoji život i van naše planete:

-Imamo puno razloga da verujemo da su Mars, ali i druge planete, naseljene. Zašto bi Zemlja bila jedina na kojoj je moguć život? Nismo jedini, ni u kom pogledu, govorio je nemački fizičar još 1920. godine.

Stručnjak za vanzemaljce Filip Mantle smatra da ćemo istinu o Rozvelu teško saznati jer se iduće godine obeležava 75. godina od tog događaja, a većina onih koji su u tome učestvovali više nije među živima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike