Sve više razvoda: Žene ih slave u striptiz klubovima

19.09.2021

14:00 >> 14:49

0

Nakon zaključavanja je interes za razvodima povećan za 95%

Sve više razvoda: Žene ih slave u striptiz klubovima
Copyright Pixabay

Razvedene žene iz Velike Britanije sve češće organizuju zabave nakon razvoda, i to u stripiz klubovima gde slave propast svojih brakova gledajući nastupe mišićavih muškaraca i bacajući gotovinu na pozornicu.

Pročitajte i ovo:

Kako piše britanski “San”, obično su brojčano nadmoćnije od žena koje na istom mestu slave devojčko veče.

Preduzetnica iz Engleska, 34-godišnja Rianon Miler, kaže da je kupila ulaznicu za striptiz jer nije želela zabavu sažaljenja kod kuće:

-Striptiz klubovi više nisu destinacija samo za muškarce, žene ih preuzimaju. Baš kao i druge žene ovde, osećam se osnaženo da vratim svoju nezavisnost i živim na divljoj strani. Večeras sam upoznala advokate, doktorke i druge uspešne žene koje je zadesila ista sudbina, pa uživaju u novostečenoj slobodi. Okrećemo igru naglavačke. Nikad se nisam osećala ovako slobodno.

Pixabay

Polugoli muškarci, sa “pločicama” na stomaku, često na nastupima pozivaju nasmejane žene da izađu na pozornicama gde im priređuju nezaboravni ples.

Striperski klubovi iz Ujedinjenog Kraljevstva, kažu da im, nakon popuštanja epidemiološkim mera, dolazi 20% više žena i to zbog zabava povodom razvoda. I advokatske kancelarije prijavljuju da je nakon “zaključavanja”, interes za rastave porastao za čak 95%.

-Udaljili smo se i našem braku nije bilo spasa i pored terapije. Razdvojili smo se u julu 2018. godine, ali poslednje dve i po godine bavili smo se advokatima i stresom oko razvoda. Kada su moji pravni troškovi došli do 50.000 funti, prestala sam da brojim. Planirala sam tortu za razvod i dvoranu u kojoj ću napraviti žurku. Htela sam zaboraviti na svoj propali brak i osloboditi se, ali i učiniti nešto što nisam nikad pre. Zato sam htela d u zabavu uključim zgodne muškarce, priznala je Rianon.

Pixabay

I 34-godišnja sekretarica iz Londona, Šibon, otkrila je kako je “lokdaun” uticao na njen brak:

-Mogla sam ostati u braku i živeti lagodnim životom, ali istina je da mi je bilo dosadno. Dosadilo mi je svađati se oko svakodnevnih stvari i bilo mi je dosta zajedničkog gledanja Netfliksa. Tokom zaključavanja sam shvatila da smo se udaljili i postali dosadni. Htela sam biti sama i slobodna.

Pročitajte i ovo:

Interes za ovakvim vrstama zabava iznenadio je i organizatorku događa Dženifer Hodžon:

-Potražnja za zabavama nakon razvoda je zaista povećana. Ali “lokdaun” je izvršio veliki pritisak na odnose i, nažalost, puno parova se razdvojilo. Striperi će se potruditi i razveseliti sve, a žene uvek odlaze sa mnogo više samopouzanja i daleko opuštenije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike