Posle 30 godina pokušavanja i 11.500 potrošenih evra do danas nije uspela da položi vozački ispit

30.08.2021

12:30 >> 17:02

0

Autor: A. G.

Potrošila je više od 11.500 evra na časove vožnje

Posle 30 godina pokušavanja i 11.500 potrošenih evra do danas nije uspela da položi vozački ispit
Copyright Profimedia

Izabela Stedman iz Engleske slobodno može da se proglasi jednom od najupornijih osoba na svetu. Ova četrdesetsedmogodišnja žena već 30 godina pokušava da položi vozački ispit i u tome ne uspeva.

Pročitajte još:

Izabelu je vožnji učilo sedam različitih instruktora, pokušavala je i s primenom hipnoze, ali ništa joj nije pomoglo. Potrošila je više od 11.500 evra na časove i nikada nije stigla do tačke u kojoj bi bila spremna za polaganje vozačkog ispita.

– Ponekad mama padne u nesvest. Ne može da objasni svoju fobiju i postaje sve gora kako se približava kružnom toku – izjavila je njena ćerka za medije.

Profimedia

Uporna žena podelila je svoj problem sa ljudima širom sveta.

– Učila sam vožnju 30 godina, ali i dalje mi se kad god uđem u auto čini kao da nikada ranije nisam bila u automobilu. Ne razumem to, ali kao da sam toliko uznemirena i preplavljena strahom da mi se prekine mozak i izgubim svest na nekoliko sekundi – a kružni tokovi su najgori. Kada se probudim, mi smo kraj puta jer je instruktor morao da se uhvati za volan, a ja sam toliko preplašena da završim u suzama i moram da odem kući.

– Očajnički želim da konačno vozim kako bih mogla da odvedem svoju ćerku na fakultet i posetim familiju širom zemlje, ali to je toliko traumatično da se bojim da nikada neću savladati vožnju.

Profimedia

Pročitajte još:

Lekari i hipnotizeri koji su radili na ovom neobičnom slučaju ostali su zbunjeni i nisu našli objašnjenje za ovu retku fobiju koja se javlja tokom polaganja vozačkog ispita.

Njena deca, Dominik (22) i Stela (17), krenula su na časove vožnje, dok njihova uporna majka, i posle tri decenije pokušavanja, strahuje da nikada neće doći do vozačke dozvole, pišu zanimljivostidana.com.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike