U duhu Uskrsa i praštanja: Vlasnik restorana ponudio provalniku posao

07.04.2021

14:00 >> 23:02

0

Karl Vels iz američke države Džordžije smatra da provalnik možda nikada nije dobio pravu šansu i želi da mu pomogne

U duhu Uskrsa i praštanja: Vlasnik restorana ponudio provalniku posao
Copyright Pixabay

Vlasnik restorana Karl Vels iz američke države Džordžija prošle subote, pred Uskrs, probudio se u četiri sata ujutru i na snimcima kamere iz svog restorana je video muškarca sa kapuljačom kako provaljuje u njegov restoran.

Kamere su zabeležile da je muškarac ciglom razbio prednji prozor, ušao u restoran i pretresao kasu u kojoj nije našao novac:

-U roku od 45 sekundi izašao je kroz ulazna vrata i nije ništa uzeo”, rekao je vlasnik restorana „Diablos Soutvest Gril“ .

Iako je bio veoma ljut i frustriran, Karl Vels je, umesto da prijavi provalnika, u duhu Uskrsa, rešio da učini nešto sasvim drugo:

-Šteta je napravljena. Pored toga morali smo u toku noći da očistimo veliki nered kako bismo mogli ujutru da otvorimo u 11 sati. Ali vidim da ovom mladiću nije dobro. Za njega mora da se nađe novi put i ja ću mu pomoći.

Our burritos are such a smash hit we’ve got people breaking in at 4am for their fix. So if ya see our door looking…

Posted by Diablo's Southwest Grill on Субота, 03. април 2021.

Karl je video sa kamera podelio na Facebook stranici svog restorana gde je ostavio i svoj broj telefona i pozvao provalnika da ostavi „molbu za posao“. U objavi je naglasio da neće biti policije, niti pitanja već da samo želi da porazgovaraju i nađu „bolji put za njega“.

Objava je pogledana nekoliko hiljada puta i privukla je pažnju vlasnika lokalnih firmi koji misle da je ista osoba i na snimcima kamera prilikom provala u njihove lokale.

-Možda ovaj mladić nikada nije dobio priliku. Možda je uvek bio na dnu životu, rekao je vlasnik restorana.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike