U punoj formi: Ruski predsednik postigao devet golova na hokejaškoj utakmici

11.05.2021

09:30 >> 08:59

0

Vladimir Putin se vakcinisao pre više od mesec dana i kaže da su rezultati na antitela odlični

U punoj formi: Ruski predsednik postigao devet golova na hokejaškoj utakmici
Copyright Profimedia

Ruski predsednik Vladimir Putin, koji poseduje crni pojas u džudu, juče je pokazao da je u odličnoj formi. Igrajući na utakmici hokeja na ledu u amaterskoj ligi, postigao je devet golova.

Noseći kompletnu hokejašku opremu i dres s brojem 11, Putin je igrao pred publikom okupljenom na svečanom događaju koji je organizovala amaterska Noćna hokejaška liga u južnom gradu Sočiju.

Profimedia

Osnovana 2011. godine, liga okuplja bivše zvezde hokeja na ledu, poslovne ljude i ruske političare. Putin povremeno prisustvuje događajima za poznate ličnosti. Posljednji put, Putin je igrao u decembru 2019. godine, kada je dao osam golova.

Učesnici događaja, između ostalih, bili su ministar odbrane Sergej Šojgu i guverner Andrej Vorobjev, kao i neke penzionisane ruske zvezde hokeja na ledu, prenosi novinska agencija Tass.

Utakmica se završila pobedom Putinovog tima rezultatom 13:9, a ruski predsednik je postigao devet golova.

Profimedia

Putin, koji se protiv koronavirusa vakcinisao pre više od mesec dana, rekao je da se prethodnog dana testirao na antitela na kovid 19 i da su rezultati odlični.

Putin je, u dobrom raspoloženju, grlio i pozdravljao igrače i delio nagrade, za razliku od dosadašnjih strogih pravila distance tokom prethodnog perioda.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike