Nove okolnosti, novi poslovi: Bezbedno predstavljanje beba rodbini u preuređenom kamionu!

08.06.2021

19:00 >> 13:07

0

Pre epidemije su snalažljivi Meksikanci organizovali festivale, a tokom prošle godine su morali da se prilagode novonastalim okolnostima

Nove okolnosti, novi poslovi: Bezbedno predstavljanje beba rodbini u preuređenom kamionu!
Printscreen

Prošla godina nas je naučila da se čuvamo, ali i prilagođavamo. Neki su od toga napravili i solidan posao, koji je se dopao novopečenim roditeljima i rodbini.

Jedna firma u Meksiku, čiji su vlasnici Ernesto Gonzales i Rodžerio Gil iz Montereja, pronašla je način kako da tek rođene bebe predstavi rodbini, bez rizika od zaraze.

Printscreen

“Bejbi kabin parejd” je kamion koji je preuređen u neku vrstu dečje sobe sa jednom bočnom staklenom stranom. Beba se sa roditeljima nalazi u tom klimatizovanom kombiju koji je opremljen HEPA filterima, dok ih rodbina posmatra sa ulice. Posle svakog predstavljanja, unutrašnjost kamiona se detaljno dezinfikuje.

– Dok nije počela epidemija, organizovali smo festivale, ali sada smo morali da se prilagodimo. Napravili smo novi posao od resursa s kojima smo raspolagali – kaže Gil.

Printscreen

Na ideju su došli jer je Ernesto Gonzales nedavno dobio ćerku koju nije mogao da upozna sa svojom 95-godišnjom bakom.

Printscreen

Ubrzo posle predstavljanja prve bebe, firma je bila zatrpana zahtevima onih koji su hteli da vide bebe bez ikakve opasnosti. Samo prve nedelje dobili su 40 zahteva.

Pročitajte i ovo:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi