Ispovest umorne žene: Imam 62 godine, a moj muž može izdržati pet sati u krevetu

12.08.2021

13:12 >> 13:55

0

Autor: 24sedam

On je fantastičan ljubavnik, ne mogu se požaliti

Ispovest umorne žene: Imam 62 godine, a moj muž može izdržati pet sati u krevetu
Copyright Ilustracija/Pixabay

Šijan Dejvis (62) iz Velike Britanije, učiteljica u penziji, majka petoro dece i baka šestoro unučadi, upoznala je bivšeg policajca Dejvida Džonsa (63) u grupi za podršku ožalošćenima u aprilu 2016, godinu nakon što su oboje izgubili partnere zbog raka. Inače, i Dejvid ima petoro dece.

Dva meseca kasnije počeli su da izlaze, a kad je njihov odnos postao intimniji Šijan se šokirala jer je shvatila da je Dejvid neumorni maratonac kad je vođenje ljubavi u pitanju – bez problema može da izdrži pet sati.

Pročitajte još:

– Prve godine seks je trajao do pet sati, a prvih nekoliko puta bile su to celodnevne sesije. Nikad nisam doživela nešto takvo s muškarcem. Počeli bismo ujutro, imali male pauze, i tako bi bilo sve dok se ne smrači. Redovno smo kasnili na dogovore, a ja nisam mogla nikome da kažem šta je pravi razlog toga – ispričala je ova učiteljica u penziji.

– Da budem iskrena, to je pravi maraton. Imam problem s jednim kolenom, i kad se strast rasplamsa, to postaje agonija, bez obzira na to u kojoj smo pozi. I moji bokovi takođe trpe – požalila se ona novinarima “The Suna”.

– Povredila sam i desnu ruku od naprezanja, ali mi je veoma neprijatno da o tome govorim. Kad doživim orgazam, razmišljam: Koliko još? Misli počnu da mi lutaju, zbog čega se osećam pomalo loše – dodala je ona.

Kaže da su ona i Dejvid veoma zaljubljeni jedno u drugo i da su se povezali nakon što su izgubili supružnike u istom periodu.

– Nakon pet godina koje smo proveli zajedno, a tokom kojih smo uglavnom svakog dana vodili ljubav, sada sam mnogo čvršća i mogu reći Dejvidu kada je mi je previše. On ponekad  doživi orgazam nakon pola sata, ali ponekad to traje i traje – rekla je ona.

Kako je rekla, pokušaće da te maratonske sesije skratiti na sat vremena.

– Sve smo stariji, pa moram biti oprezna, ne želim da mi se zdravlje pogorša. Da se razumemo, on je fantastičan ljubavnik, ne mogu se požaliti. Vrlo je pažljiv i brižan. Ako mu kažem da je dosta, nije uporan da nastavi – ispričala je ova žena.

– Svima onima koji žele da njihov partner to može dugo da raditi rekla bih: Pazite šta želite! Meni bi bilo idealno 15-20 minuta, uključujući od pet do deset minuta predigre. To je najbolji deo – dodala je Šijan Dejvis.

Pročitajte još:

Dok je ona pričala, Dejvid ju je posmatrao s osmehom, pa se i on uključio u razgovor.

– Ne vidim razlog zašto bih žurio. Radije odvojim vreme i uživam u celom iskustvu. Za mene je idealno da to traje sat do sat i po. Ali ako Šijan kaže: “Ne mogu više”, tad stanemo. Ne ljutim se, jer uvek možemo da sve ponovimo sutra – prokomentarisao je on.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike