Ako ubacite ovaj papirić u novčanik, veruje se da nikad neće biti prazan

02.11.2022

13:30

0

Autor: 24sedam

Simbol na papiriću označava nešto pozitivno i moćno

Ako ubacite ovaj papirić u novčanik, veruje se da nikad neće biti prazan
Novčanik - Copyright Unsplash

Jedan simbol vekovima važi za nešto pozitivno i moćno – reč je o znaku beskonačnosti. To je jedan od najstarijih simbola koji se koristi u mnogim kulturama. Mnogi smatraju da donosi pozitivan podsticaj na energiju, a posebno značenje ima kada ga nosite kao privezak na narukvici ili crvenom koncu.

Unsplash
 

Koristi za harmoniju i ravnotežu, a povezan je i sa brojem osam koji simbolizuje bogatstvo i prosperitet. U feng šuiju simbol beskonačnosti se koristi za harmonizaciju prostora i poboljšanje vitalne či energije u domu. Prema feng šui stručnjacima, u stanju je da pozitivno utiče na svaki prostor u kome će se nalaziti.

Profimedia
 

 

Postoji simbolika da ovaj znak treba nacrtati na komadiću papira i nositi ga u novčaniku kako bi privukao energiju obilja i priliv novca. Možete ga ukrasiti, nacrtati omiljenom bojom ili mu dati svoj lični pečat.

Pexels
 

Nacrtan u planeru ili rokovniku može dovesti do uspeha, a ukoliko ga istaknete u spavaćoj sobi ojačaće energiju ljubavi između partnera. Ako nosite ovaj simbol na sebi, on će vam dati energiju i snagu, kao i transformisati negativnu energiju u pozitivnu.

Znak beskonačnosti je simbol pozitivne energije i kontinuiranog razvoja, pa ga možete na razne načine iskoristiti za prizivanje dobrih vibracija.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike