Dugo očekivani tematski park Super Nintendo World u Japanu konačno će otvoriti svoja vrata na proleće 2021.

18.10.2020

13:30 >> 14:16

0

Kao u filmovima naučne fantastike

Dugo očekivani tematski park Super Nintendo World u Japanu konačno će otvoriti svoja vrata na proleće 2021.
Copyright Profimedia

Tematski par čini prostrana, visoko tematska i potpuno fascinantna zemlja koja sadrži legendarne svetove, popularne likove i poznate avanture Nintenda. Kako kažu u Univerzal studiju imaćete osećaj kao da ste ušli u džinovsku video igru, prenosi thesun.co.uk

– Postigli smo savršenu fuziju fizičkog sveta sa svetom video igara. Super Nintendo World dizajniran je da privuče širok spektar Nintendo igrača – od old-school igrača koji su odrasli igrajući klasične naslove, do novih generacija gejmera.

Profimedia

Područja su jasno dizajnirana tako da izgledaju kao mnogi Super Mario nivoi koje treba preći. Gosti Nintendovog sveta nosiće interaktivne narukvice koje se vezuju za Switch igrice. Posetioce očekuju i stvarne vožnje Mario kartinga na kojoj možete da se utrkujete sa svojim prijateljima, mada kako, to tek treba otkriti. Opcija je i sedenje u automobilima na temu Yoshi i upoznavanje tematskog grada, koji smo do sada mogli gledati samo preko ekrana.

I to nije sve. U ponudi će biti i sendviči sa palačinkama u obliku Mariovog i Luiđijevog šešira, sa ukusom jagode i grožđa, kao i krem gazirani sokovi i bezalkoholna pića u šoljicama super pečurki, uz Nintendo suvenire.

Profimedia

Mogućnost da uživaju u Super Nintendo svetu u budućnosti imaće i stanovnici Orlanda, Holivuda i Singapura, gde ce Universal Studio izgraditi nove tematske Nintendo parkove.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike