Nije svaki san isti: Jedni predviđaju budućnost, drugi rešavaju probleme, iz trećih učimo

31.08.2022

09:34

0

Autor: 24sedam

Šalju poruku, nude rešenje, uče nas nekoj novoj lekciji u životu...

Nije svaki san isti: Jedni predviđaju budućnost, drugi rešavaju probleme, iz trećih učimo
profimedia-0219094719 - Copyright Profimedia

Naši snovi često pokušavaju nešto da nam kažu, odnosno najave ili pomognu u rešavanju problema.

Ako spadate u onu grupu ljudi koja pamti svoje snove, obratite pažnju i pokušajte da ih povežete sa događajima na javi koji su vam se desili pre ili posle njih.

Postoji šest osnovnih vrsta snova:

Snovi koji pročišćavaju

Svi mi, manje više, imamo emocionalne ispade. Postoje dani i događaji koji nas čine vrlo emotivnima, i to do te mere da to počinje duboko da utiče na nas. 

Pročišćavajući snovi pomažu da se iz nas izbace loše emocije, zapravo emocionalni otpad. Ti snovi su uglavnom katarzične prirode - oslobađanju nas i vode duhovnoj ravnoteži. Pomažu nam da se tokom emotivnih prevrata osećamo lakše, bolje, smiruju nas...

Pexels
 

Snovi iz kojih učimo

Takvi snovi imaju moralnu lekciju ili poruku skrivenu u njima. Pojavljuju se kada smo možda suočeni sa nekom dilemom ili nečim drugim u našim životima. 

Ova vrsta snova usresređena je na rešavanje dileme, odabir pravog puta. Ponekad je to jasno i očigledno, a ponekad je potrebno dobro razmisliti koja je poruka sna.

Pixabay
 

Snovi koji rešavaju probleme

Ovo su najčudnije vrste snova. To su snovi koji dolaze iz naše podsvesti, gde se i skuplja većina naših svakodnevnih problema. Ipak, ne uspevaju svi da dopru do tog skrivenog kutka mozga tako da rešenja problema ostaju zakopana duboko u podsvesti.

Kroz snove izlaze iz te dubine uma i pomažu nam da rešimo probleme koje imamo u budnom životu. Takvi snovi su deo života mnogih naučnika, pa čak i nekih poznatih.

Profimedia
 

Snovi vrlo intuitivnih ljudi

To su snovi puni slutnji i predviđanja koji rade na talasima intuicije, a pomažu ljudima kod kojih je intuicija vrlo izražena. Takvi snovi mogu vam "govoriti" o događajima koji će se tek dogoditi u vašem životu.

Ako imamo sreće, takvi snovi bi nam mogli reći i kako da se spasimo od problema ili napetosti koje nas očekuju.

Snovi koji vode na duhovno putovanje

U ovom slučaju se radi o snovima koji se temelje na duhovnom putu nekog čoveka. Oni nas usmeravaju u pokušajima da ostanemo u takozvanom duhovnom balansu. Ako skrenemo s pravog puta, ti snovi će nas upozoriti na to.

Svako bi trebalo da sluša svoje snove jer nam oni pomažu da razumemo šta je dobro za našu duhovnost, a šta ne, piše portal otkriva portal consciousreminder.com.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike