Članice kraljevske porodice koje su nas iznenadile svojim tetovažama: Od Megan Markl do Kejt Midlton

19.07.2022

08:04

0

Autor: 24sedam

Kraljevska porodica poštuje veoma stroga pravila kada je u pitanju izgled, što postavlja pitanje - da li im je dozvoljeno da imaju tetovaže?

Članice kraljevske porodice koje su nas iznenadile svojim tetovažama: Od Megan Markl do Kejt Midlton
profimedia-0415693637 - Copyright Profimedia

Kada pomislimo na kraljevsku porodicu, tetovaže nisu ono što nam pada na pamet. Posebno ako se uzme u obzir strog protokol kada je u pitanju izgled, od šminke i nakita, do boje laka za nokte, pa čak i nijanse njihovih hulahopki.

Stoga je veliko iznenađenje kada članovi kraljevske porodice pokažu mastilo na koži, bilo da je trajno ili privremeno.

Princeza Eugenija

Kraljevski obožavaoci primetili su suptilnu tetovažu princeze Eugenije dok je prisustvovala službi zahvalnosti u katedrali Svetog Pavla kako bi proslavila kraljičin platinasti jubilej. Malo, kružno mastilo je suptilno i elegantno, postavljeno iza levog uha kraljičine unuke.

Vojvotkinja od Kornvela

Dok je bila u Zanzibaru 2011. godine sa svojim suprugom princom Čarlsom, vojvotkinja je posetila majstora tetoviranja kanom i dala da joj na ruci naslika neobičnu kreaciju mastilom.

Profimedia
 

Kraljevski par je bio na četvorodnevnom putovanju u Tanzaniji kako bi istakli važnost ekologiije u Africi.

Vojvotkinja od Saseksa

Tokom putovanja kraljevskog para u Maroko 2019. godine, tinejdžerka Samira koja živi u Asniju stara samo šest godina istetovirala je kanom cvet na ruci Megan Markl, u slavu njene trudnoće. Samira je objasnila: "To je tradicionalna praksa za trudnice u Maroku. To donosi sreću za bebu."

Profimedia
 

Kada je umetničko delo završeno, Megan je rekla: „To je zaista divno“ i ponosno pokazala tetovažu suprugu, princu Hariju, koji je sedeo pored nje.

Vojvotkinja od Kembridža

U februaru 2018, dok je bila u sedmom mesecu trudnoće sa Luisom, vojvotkinja je dobila malu tetovažu oslikanu kanom dok je obeležavala otvaranje rezidencije novog umetnika u Sanderlendu.

Profimedia
 

Pitate se kako je tako brzo izbledela? Kana je prirodna boja koja traje samo jednu do četiri nedelje.

Princeza Stefanija od Monaka

Najmlađu ćerku američke glumice Grejs Keli i Renijea III, princa od Monaka, princezu Stefaniju, majka je s ljubavlju nazivala „divljim detetom“ dok je odrastala. Nakon što je njena majka poginula u saobraćajnoj nesreći 1982. godine, dok se Stefani vozila sa njom, ona je navodno postala buntovnija i odlučila se za nekoliko tetovaža uključujući cvetnu narukvicu, dva delfina koji skaču na njenoj nozi i motiv na leđima.

Profimedia
 

„Shvatila sam koliko sam srećna što imam život“, rekla je Stefani kasnije u intervjuu. „Imala sam ruke otvorene za budućnost i rekla sam sebi: "Ovo bi moglo biti gotovo sutra. Niko zaista nije pokušao da razume mene ili moje ponašanje, što je samo odražavalo moju odluku da uživam u životu u potpunosti."

Princeza Sofija od Švedske

Pre udaje za princa Karla Filipa, vojvodu od Vermlanda, koji je četvrti u redu za švedski tron, princeza Sofija je radila kao model i zvezda rijaliti televizije. Nakon što se upoznala sa svojim budućim mužem, nije želela da obriše svoje tetovaže.

Na dan venčanja, videlo se sunce između njenih lopatica, a posle nekoliko godina otkrila je veliku tetovažu leptira na svom rebru. Ona takođe ima tetovažu na zglobu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike