Ljubav na preko 10.000 metara: Par se venčao u avionu pošto im je let otkazan, pre toga je sve išlo po zlu (FOTO/VIDEO)

30.04.2022

20:00

0

Autor: M. Vu.

Let od Dalasa do Las Vegasa pretvorio se u improvizovanu kapelu za venčanje, zajedno sa trakama od toalet papira i kumom - stjuardesom

Ljubav na preko 10.000 metara: Par se venčao u avionu pošto im je let otkazan, pre toga je sve išlo po zlu (FOTO/VIDEO)
873x400 - Copyright Pam i Džeremi Salda/Foto: Southwest flight/Fejsbuk

Znate kako kažu - dok vi pravite planove, Bog vam se smeje, ali za Pam i Džeremi Salda, je plan da se venčaju u Las Vegasu jedan od primera kako planovi mogu da se izjalove, ali sa druge strane postanu jedna od vodećih vesti u svetskim medijima.

Kako je sve počelo?

Pam i Džeremi su počeli da se zabavljaju 2020. godine i tada su se često šalili da će pobeći u Las Vegas, gde će se venčati. Njihova šala je ubrzo postala - stvarnost.

- Kada smo odlučili da se venčamo u Las Vegasu u roku od sat i po imali smo rezervisane letove i hotel, a Pam je kupila venčanicu na internetu - rekao je Džeremi Salda.

Par iz Oklahome zakazao je venčanje u kapeli za 21 čas u nedelju uveče. Pam je krenula u Las Vegas u beloj vjenčanici, a Džeremi u odelu.

Međutim, tokom svog presedanja na aerodromu, suočili su se sa višestrukim kašnjenjima i na kraju je njihov poslednji let za Vegas otkazan.

 

 

Sveštenik je bio predznak

Dok su čekali na terminalu sreli su Krisa Mitčama, još jednog putnika na istom letu za Vegas, koji je slučajno bio sveštenik.

Slušao je njihovu svadbenu avanturu i sam je ponudio da venča par u Vegasu. Odatle su njih troje pronašli drugi let koji je krenuo u Vegas sa samo četiri preostala sedišta. Ovaj let je, međutim, bio zakazan sa drugog aerodroma, koji je bio udaljen oko 25 minuta.

- Imali smo 50 minuta pre polaska - rekla je Pam za CNN.

Dok su trčali aerodromom u svadbenoj odeći, par je rekao da su im ljudi uzvikivali čestitke.

"Uradimo to!"

Na kraju su stigli do ulaza i dok su se ukrcali, pilot je bio radoznao zbog njene venčanice. Objasnila je priču i našalila se o venčanju na letu. Na njeno iznenađenje, pilot je odgovorio: "Uradimo to!"

Članovi posade okačili su trake napravljene od toalet papira.

Dok je Pam hodala niz prolaz, drugi putnici su uključili dugmad za poziv, a Džuli Rejnolds, jedna od stjuardesa, postala je kao improvizovana kuma.

Profesionalni fotograf koji se sasvim slučajno našao tu je snimio fotografije mladenaca, a krofna jednog od putnika poslužili su kao torta.

Mladenci su proveli dodatni dan u Vegasu kako bi proslavili svoje spontano venčanje.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike