Kum je ukrao mladu na venčanju: Pred svima rekao da je voli

31.03.2022

15:30

0

Dezire Vajt se razvela od muža i udala za svog prijatelja Brajanta koji je bio kum njenog bivšeg muža na njihovom venčanju. Brajant joj je tada, pred svima rekao da ne može da živi bez nje

Kum je ukrao mladu na venčanju: Pred svima rekao da je voli
profimedia-0314058834 - Copyright Profimedia

Sećam se kada sam prvi put video Dezire. Zaljubio sam se u nju i znao sam da mora biti moja. Ona je najlepša osoba koju sam ikada video u svom životu, rekao je Brajant kao kum nazdravljajući svom najboljem prijatelju na venčanju 2010.godine.Dezire je dodala kako je nakon njegovog priznanja u sali s 200 ljudi zavladala tišina, a njoj je bilo jako neprijatno.

Pixabay
 

Brajant se navodno napio na venčanju, a zatim joj javno priznao ljubav. Iste večeri, Dezire je plesala sa njim.Dok su plesali, pitao ju je zašto mu nikada nije dala šansu. Svoje priznanje Dezire je kasnije opravdala činjenicom da je bio samo pijan i da nije znao šta govori. Međutim, kada je njen brak posle godinu dana počeo polako da se raspada pošto je njen muž usvojio potpuno drugačije navike, njena veza sa Brajantom je prešla iz prijateljstva u ljubav.

 

 


Tokom njenog razvoda, on je stalno bio pored nje i tešio je, a u jednom trenutku na njeno iznenađenje čak ju je i poljubio. - Došlo je niotkuda. Kada me je poljubio, nisam se izvukla,odmah sam mu uzvratila. Bio je to prelep poljubac,osećala sam se prelepo, kao da mu oduvek pripadam.

 

 


Nakon godinu dana njihove veze, zatrudnela je sa njihovim prvim sinom Sojerom, koji sada ima devet godina, a par se venčao 2012. Danas imaju četvoro dece.
 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sata.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike