Ajris (80) rekla "da" 45 godina mlađem Egipćaninu; Muhamed: Moja mama je presrećna zbog mene!

10.11.2020

18:17 >> 19:25

0

Starica je ubrzo posle dopisivanja na ovoj društvenoj mreži otišla u Egipat kako bi bila sa muškarcem u kojeg se zaljubila

Ajris (80) rekla "da" 45 godina mlađem Egipćaninu; Muhamed: Moja mama je presrećna zbog mene!
Copyright Foto: Fejsbuk/Iris Jones

Muhamed Ahmed Ibriham (35) oborio je s nogu Ajris Džons (80) iz Velike Britanije kad su se prošle godine upoznali preko Fejsbuka. Starica je ubrzo posle dopisivanja na ovoj društvenoj mreži otišla u Egipat kako bi bila sa muškarcem u kojeg se zaljubila.

Razlika u godinama nije ih sprečila da razmene bračne zavete.

Ajris i Muhamed prvi put su se videli na aerodromu u Kairu u novembru 2019. Prisećajući se tog susreta, Muhamed je rekao kako je bio „veoma nervozan“:

– Ali, čim sam ugledao Ajris, znao sam da je ona prava žena za mene. Ja sam najsrećniji čovek na svetu, jer pokraj sebe imam ovakvu ženu.

Da bi mogao da se posveti Ajris, Muhamed je uzeo neplaćeno odsustvo i sa njom provodio vreme upoznajući je sa lepotama Kaira.

Živi u trosobnoj kući sa roditeljima, dvema sestrama i bratom. Kategorički tvrdi da se nije oženio iz materijalnih pobuda.

– Ne želim da dobijem britansko državljanstvo, ne želim novac, brak mi prija i živim od svog rada – izjavio je novopečeni mladoženja.

Foto: Fejsbuk/Iris Jones

„Moja mama je presrećna zbog mene“

Ajris je bivša spremačica, živi u domu vrednom 250.000 evra, a njena invalidska penzija iznosi oko 900 evra mesečno.

– Nije me briga gde ćemo živeti, niti koliko je Ajris bogata ili siromašna. Jedino što želim jeste da budem sa njom – objašnjava Muhamed i dodaje:

– Ljudi misle da sam sa Ajris iz drugih razloga, a ne zbog ljubavi. Znam da je Britanija prelepa zemlja i da bi mnogi iz Egipta želeli da se tamo presele, a meni je svejedno. Živećemo tamo gde Ajris bude odlučila.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike